Tipy na výlety

15.08.2017

Od dnešního dne můžete na našem webu hledat nejenom dětská hřiště, ale i tipy na výlety! Vyhledávací formulář najdete v levé části titulní stránky, kde můžete hledat výlety podle regionu, náročnosti výletu, délky, časové náročnosti a zajímavostí, které chcete vidět. Výlety odpoovídající Vašemu hledání si můžete zobrazit podobně jak jste zvyklí u hřišť - buď na mapě nebo přehledně v seznamu. V detailu každého výletu najdete kromě popisu i sadu fotek, trasu výletu na mapě a všechny "technické" údaje - náročnost, vzdálenost, časová náročnost, zajímavosti.

V databázi máme zatím přes 350 tipů na výlety ze všech regionů Česka, každopádně uvítáme další, takže pokud výletujete a chcete se podělit s ostatními o tipy na zajímavá místa, tak se podívejte sem a můžete si i přivydělat nějakou korunu :)

Zároveň také uvítáme zpětnou vazbu - napište nám na info@venkazdyden.cz jak se Vám tipy na výlety líbí, co Vám chybí nebo přebývá :)

Hezký zbytek léta!

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.