Něco ke čtení - volný čas s dětmi, tipy na výlety...

Čištění zahradního jezírka a rybníku podle ročního období

Zahradní jezírka a rybníčky jsou oázami klidu, které do našich domovů vnášejí kousek přírody. Aby však jejich krása a zdraví rybí populace zůstaly zachovány, vyžadují pravidelnou péči a správné zahradnické potřeby. Díky společnosti Homepond, která se specializuje na jedinečné ekologické produkty, může být péče o vaše vodní ráje snazší a efektivnější než kdy dříve. V tomto článku se podíváme na čištění rybníku a jezírka podle ročního období a také na boj s jednou z nejčastějších výzev - řasami v rybníku na zahradě.

celý článek

Proč nevyrážet na cesty bez kvalitního cestovního pojištění?

Dovolená v zahraničí sice představuje skvělý způsob, jak si odpočinout, zažít něco nového a načerpat nové síly - ale co když se něco zvrtne? Ať už jde o akutní onemocnění, bolestivé zranění, nebo „jen“ ztrátu zavazadel – všechny tyto nepředvídatelné události mohou člověku pořádně zkomplikovat život. A co ty nejhorší scénáře, jako jsou autonehody a živelní pohromy?

celý článek

Jak snadno a rychle převést obrázek na text?

Máte plný mobil fotografií psaných poznámek, PDF souborů a dalších obrázkových dokumentů? V takovém případě opravdu nemusíte trávit hodiny času přepisováním, abyste získali textový výstup. Víme, jak to zvládnete na pár kliknutí myši.

celý článek

Vybavte se ještě před dovolenou

Hlavní cestovatelská připadá na letní měsíce, ale na dovolené se řada lidí vydává také na jaře, třeba na prodloužený víkend do některé z evropských metropolí. Možná je právě teď ten správný čas zamyslet se nad doplněním vhodného cestovatelského vybavení.

celý článek

Otevřete dveře do světa práce: seznamte se s platformou Work or Not.

Zajímalo vás někdy, co se skrývá za kulisami dané firmy? Chcete poznat zaměstnavatele, ještě než se připojíte k jeho týmu? Chtěli byste vidět skutečné zkušenosti zaměstnanců, než podepíšete pracovní smlouvu? Pokud je odpověď na kteroukoliv z těchto otázek "ano", máme pro vás skvělý nástroj – portál WorkorNot.cz. Zjistěte, co říkají zaměstnanci!

celý článek

 starší články >>

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.