Zimní pobyt v lázních vás zahřeje

07.02.2023

Přes zimu máme většinou menší chuť cestovat než v létě. Je to pochopitelné. Nikomu se nechce toulat venku či čekat na dopravní prostředky, když je pod nulou. Nebyla by ale škoda celou zimu prosedět doma? Stačí si dobře vydat, kam se vydáte.

Zmrzlé dny jsou skvělou příležitostí dopřát si trochu regenerace a udělat si dovolenou ve wellness či rovnou v lázních. Ještě jste tam nikdy nebyli? Mnohé české lázně mají výbornou pověst i za hranicemi, takže by byla ostuda je nenavštívit.

Toužíte po luxusu, nebo komornějším prostředí?

V Česku je tolik lázní, že si každý přijde na své. Toužíte po tom nejlepším? Pak vám určitě doporučujeme lázně Karlovy Vary. Zde si užijete VIP pobyty se spoustou procedur. U lepších pobytů pak bývá standardem neomezený vstup do wellness centra se saunami a whirlpoolem, také do fitness centra. Pobyt v lázních nemusí být pouze o nicnedělání, i když je možné, že ve zdejší uvolněné atmosféře nebudete mít ani chuť nic dělat.

Rádi byste lázně, kde budete mít větší klid? Místo vyhlášených Karlových Varů vám přijdou vhod například lázně Libverda. Situované jsou v údolí Jizerských hor nedaleko Liberce, fungují již od konce 14. století. Díky horské poloze sem jezdí lidé, kteří upřednostňují sportovně relaxační pobyty. Co byste řekli na den plný lyžování zakončený pobytem ve vířivce?

Vyberte si zimní pobyt na relaxaci

Každé lázně mají svou specializaci. Jestli se ale do nich nejedete léčit, nýbrž si odpočinout, toto zaměření vás nemusí příliš trápit. Wellness pobyt si užijete kdekoliv. Řada lázeňských objektů má ve své nabídce přímo zimní pobyt. S welcome drinkem, několika příjemnými procedurami, neoemezným vstupem do wellness. To všechno doplníte lehkými procházkami, dobrým jídlem a odpolední kávou se zákuskem. Už víte, koho na takový pobyt vezmete s sebou?

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.