Žehlicí systém LAURASTAR šetří čas a skutečně dezinfikuje

26.01.2021

Žehlení většina žen považuje za nudnou práci. Patříte k nim také? Pak je na čase podívat se, jak vypadá správný žehlicí systém. Žehlicí systém, který vám práci ušetří, žehlení s ním vás bude bavit, a ještě bude prospěšné.

Revolucí na trhu je švýcarský parní žehlicí systém LAURASTAR. Tento výrobce dbá nejen na vaše oblečení, ale i životní prostředí. Jeho produkty jsou sice dražší, než kdybyste si koupili klasickou žehličku a obyčejné žehlicí prkno, jenže toho umí mnohem více, a hlavně daleko déle vydrží. Firma poskytuje 10letou záruku na náhradní díly, snaží se o udržitelnost.

Parní generátor s hygienickou párou likvidující 99,9 % bakterií

Víte, proč se prádlo žehlí? Správná odpověď není jen kvůli tomu, aby bylo hladké a nezmačkané. Žehlení plní také hygienickou funkci. Při praní na 60 °C se rozhodně nezlikvidují všechny bakterie. Žehlička působí větší teplotou, a tak zabije více nežádoucích mikroorganismů. Klasická žehlička však dokonalá není.

Hygienická pára, kterou poskytne parní generátor LAURASTAR, naproti tomu dokáže zlikvidovat až 99, 9 % virů, bakterií, roztočů, pylových částic atd. Včetně koronaviru. Parní generátory LAURASTAR tedy ocení všechny domácnosti, v nichž se vyskytují alergici, ale i pečlivé hospodyňky, jež prostě chtějí mít prádlo hygienicky čisté.

S žehlicím systémem LAURASTAR bude žehlení zábava

Žehlicí systém LAURASTAR vám pomůže ušetřit čas. Žehlením najednou nebudete trávit tolik času, bude vás více bavit. Pokud si s něčím nebudete vědět rady, lze připojit mobilní aplikaci a využít asistenta žehlení.

Žehlicí systémy jsou k dispozici v podobě řady SMART s bezkonkurenčně nejlepšími výsledky v žehlení a řady S s hlavními technologiemi. Mezi oblíbené parní generátory patří LAURASTAR LIFT XTRA s aktivní 3D žehlicí plochou a automatickým nastavením ideální teploty.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.