Wellness hotel v Beskydech vhodný pro ubytování s dětmi

23.03.2021

Kam v ČR na dovolenou s dětmi, aby se nenudily a nebyly otrávené? Vydejte se do Beskyd! Horský vzduch a příroda prospějí vám i vašem ratolestem. V hotelu s dětským koutkem, kam můžete děti na chvíli odložit, se vám bude 100% líbit.

Když mluvíme o Beskydech, máme tentokrát na mysli jejich méně známou východní část kolem obce Horní Lomná. Právě tady se totiž nachází wellness hotel v Beskydech s názvem Hotel Pod Kyčmolem.

Oblast jako dělaná pro turistiku a cyklistiku

Kyčmol je název zdejšího známého vrcholu, kam se můžete vydat. Horní Lomná je obecně skvělým výchozím bodem pro turistiku po hřebenech Beskyd. Užijete si tady nedotčenou přírodu a čerstvý vzduch, budete se nacházet přímo v Chráněné krajinné oblasti Beskyd. Pokud vás více než turistika láká cyklistika, oceníte cyklostezku vedoucí přímo obcí Horní Lomná.

Špatného počasí se nemusíte bát

A když zrovna počasí nepřeje? Dobré ubytování Beskydy se o zábavu postará. V Hotelu Pod Kyčmolem máte možnost využít krytý bazén s vyhřívanou vodou, finskou saunu, bio saunu, parní saunu, solárium, Kneippův chodník, případně si zahrát bowling či ping pong.

Jelikož zde nabízí i ubytování s dětmi, zábava je připravena rovněž pro nejmenší. Mají zde dětský koutek, dětské hřiště a promítají pohádky.

Potěší i vlastní hotelový minipivovar a pivní lázně. Nuda tady rozhodně nehrozí.

Vyberte si svůj wellness balíček

Hotel Pod Kyčmolem má připravené zvýhodněné pobytové balíčky, na ty se určitě podívejte. V nabídce je jeden rodinný na léto 2021 s polopenzí, neomezeným vstupem do wellness centra a bowlingem za zvýhodněnou cenu.

V Beskydech si užijete nejčistší vzduch v republice a krásnou přírodu. Je-li pro vás ovšem tato lokalita příliš vzdálená, můžete se vydat i do jiných koutů naší krásné země. Své brány má pro vás otevřené Hotel Sněžné na Vysočině a Penzion Pepovka v srdci Jeseníků.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.