Výprodej lyžařského oblečení je tady

15.02.2019

Pojďte se obléct na lyže výhodněji. Výprodej lyžařského oblečení v e-shopu Sportaoutdoor.cz je tady. Lyžařská sezóna pořád neskončila, takže si nové oblečení na lyže užijete klidně ještě letos. Nebo na vás počká do příští sezóny.

Lyžařská bunda je základem pro pohodlné lyžování. Dnes již málokdo vyrazí na svah bez pořádné funkční bundy, která musí být odolná a lehká současně. Nesmí nám v ní být zima, ale ani se v ní nechceme potit. Důležité je též, aby nás nijak neomezovala v pohybu.

Aktuálním hitem jsou dámské prošívané bundy

Na první pohled je nerozeznáte od módních městských bund. Obvykle bývají kratší, ale narazíte i na delší dámské bundy v podobě tříčtvrťových prošívaných kabátů. Nebojte se, ani v této délce vás nijak neomezí v pohybu. Zajímavým modelem je například prošívaný kabát Loap ICRENA. Lehký a prodyšný materiál vás díky výplni POLYTHERM neochudí ani o špetku tepla. Dámská lyžařská bunda má vodoodpudivý zátěr, je rychleschnoucí a z UV odolného materiálu. Kabát lze nyní koupit za zvýhodněnou akční cenu.

Prošívání figuruje i v řadě modelů pro muže

Jsou teplé, lehké a pohodlné. Tak vypadají lyžařské bundy pro muže, na nichž rovněž nechybí prošívání. Skvělý vzhled má například pánská zimní bunda NORTHFINDER BU-35222SP v tmavě šedé barvě, která se lehce kombinuje s různými lyžařskými kalhotami. Patří mezi univerzální pánské bundy a hodí se do vlhkého i větrného počasí. Výplň bundy tvoří speciální 3D vlákna imitující reálné peří. Je to vlastně moderní péřovka 21. století.

Nohy v teple jsou základ

Není nic nepříjemnějšího než po lyžovačce promrzlé nohy. V tu chvíli oceníte kvalitní zimní boty. Ve výprodeji e-shopu Sportaoutdoor.cz najdete aktuálně zimní obuv vhodnou i na lyžovačku s efektně řešeným střihem i s funkčním zateplením. Jde především o značku bot Loap. Pořídíte si zde dámské i pánské zimní boty.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.