Vydejte se na firemní teambuilding do přírody

18.09.2019

Teambuilding je v současnosti vnímán jako důležitá podpora kolektivu. Není na škodu zažít svoje kolegy také mimo pracovní prostředí. Obvykle se chovají jinak, projeví svoji skutečnou povahu a možná o nich zjistíte doposud netušené věci. Správný teambuilding umí odhalit nepoznané dovednosti a podpořit týmového ducha.

Většina firem si pro firemní teambuilding volí fyzické aktivity. Sporty, únikové hry, prostě trochu dobrodružství. Vydat se za ním můžete například do středních Čech do hotelu Equitana. Právě tam pořádají nezapomenutelné firemní akce s ubytováním pro menší i větší týmy. Nabízí tu zábavné programy až pro 500 osob. Drtivá většina týmů sem míří rovnou na několikadenní odpočinek, v hotelu mají 170 postelí, jedná se tak o perfektní resort pro firemní akce.

Čeká na vás celá řada aktivit v přírodě

Teambuilding hotel Equitana má nachystanou celou řadu aktivit. Střílení z kuše, lezení, kreativní dílny nebo jízdu na koních. Největší zájem je o balíček s názvem Netradiční sporty. V něm se ukrývá následující:

Dračí lodě – posádka pádlujících, bubeník a kormidelník, k tomu neuvěřitelná atmosféra. Na zkušenostech nezáleží, i pokud jste v dračí lodi ještě nikdy neseděli, zvládnete se společnými silami pohybovat kupředu.

Disc golf – v Česku je tento sport s létajícím diskem poměrně neznámý. Vy si v něm můžete zahrát turnaj na devítijamkovém hřišti.

Kin-ball – tento originální míčový sport s míčem o váze 1 kg a průměru 1,22 metru stojí za vyzkoušení. Zajímavostí je, že proti sobě stojí 3 týmy.

Zažijte trochu adrenalinu

Novinkou v sortimentu hotelu Equitana je adrenalinový balíček. Nabízí bungee running, bungee trampolínu, sedmimílové boty, bubble fotbal aquazorb, skike (terénní kolečkové brusle) a kiting. Dostanete do těla trochu endorfinů a vyzkoušíte nové aktivity. O tom by měl teambuilding být.

Více informací najdete na www.equitana.cz.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.