Vybavte se na koně stylově. Přichází velké slevy na populární značku Animo

10.09.2018

Zamilovat se do jezdectví je opravdu jednoduché, ovšem jezdecký sport jako takový vyžaduje dostatek volného času a potřebné vybavení. Usednout do sedla v klasických džínách a tričku s krátkým rukávem není zrovna to pravé ořechové. Pokud si tedy chcete splnit dětský sen a jezdit na koních, pořiďte si následující potřeby.

Jestliže jste snad nikdy neseděli na koni, ale pouze na poníkovi někde na pouti, podívejte se nejprve na tipy a rady, jak začít jezdit na koni. Pamatujte, že nikdy není pozdě usednout do sedla.

Bez jezdeckých potřeb se neobejdete

Snad u každého sportu, včetně jezdectví, potřebujete vhodné vybavení, nářadí, náčiní a další doplňky. I v oblasti jezdectví působí spousta značek věnujících se výrobě a prodeji jezdeckého vybavení, ať už pro samotné jezdce, nebo koně. K předním značkám patří Animo, která má své kořeny v Itálii. Specializuje se na výbavu pro jezdce a koně, přičemž při navrhování jednotlivých modelů bere v potaz i současné módní trendy.

Jezdecké oblečení Animo pro všechny věkové kategorie

Jezdecké oblečení značky Animo si zamilovali mnozí začátečníci i profesionálové, již mají vysoké nároky na kvalitu, funkčnost a design. V kolekcích narazíte také na dětské jezdecké oblečení, a to pro dívky a chlapce od šesti let. Dámské oblečení je ve velikostech od 34 do 52 a pánské od 40 do 58. Samozřejmostí jsou také jezdecké boty vyrobené z vysoce kvalitní kůže.

Kde nakoupit potřeby značky Animo?

I v českých vodách seženete jezdecké potřeby od Animo. Pro skutečné srdcaře, jimž záleží na vlastní bezpečnosti a pohodlí, je připraven internetový obchod Equestrians.cz, kde vám online poradí proškolený personál věnující se ve volném čase jezdectví. Spokojení budete navíc s cenovou politikou, přičemž momentálně na vás čekají atraktivní slevy.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.