Vše, co od plotu můžete chtít

12.12.2018

Co vlastně lidé od plotu nejčastěji očekávají? Plní roli ochrannou, to znamená, že chrání majitele i jeho majetek před krádeží, ale také zajišťuje pro majitele dostatek soukromí. Dále chtějí lidé od oplocení dlouhou životnost a minimální údržbu. V neposlední řadě patří mezi hlavní požadavky také stylový design. Jak to všechno skloubit, aby vás plot nestál závratné sumy? Zlatou střední cestu k uspokojení všech požadavků představují betonové ploty.

Odolnost, životnost, údržba

Díky vysoce kvalitnímu betonu, ze kterého jsou jednotlivé části vyrobeny, dosahuje plot nevídané odolnosti, dlouhé životnosti, a to vše při nulové potřebě údržby. Plot je dále vyztužen ocelovými armaturami, které dodávají oplocení pružnost a zvyšují jeho pevnost. Základ plotu tvoří plotové sloupky, které je třeba vyměřit a zabetonovat do země ve správné vzdálenosti. Mezi tyto sloupky se potom nasouvají plotové dílce, jakmile se vše ukotví, je plot dokončen. Že jsou tedy betonové ploty odolné a praktické, už víme. Jak je to však s jejich vzhledem? Nepokulhává design za odolností?

Designový vzhled, variabilita

Betonové ploty vás překvapí svým dekorativním vzhledem a množstvím variací. Vybírat můžete výšku plotu, tvar jeho zakončení, barvu a samozřejmě také dekor. Chcete-li vědět, jaké máte možnosti a jak by mohl vypadat plot kolem vašeho domu, navštivte vzorkovou prodejnu Betonoveploty.net. Zde se můžete na některé typy betonového plotu podívat reálně, navíc vám zde nabídnou chytrou aplikaci, která po zadání parametrů vykreslí modelový dům a zvolený vzhled plotu, abyste měli dokonalou představu.

Nebojte se kombinovat, zvolte si výšku oplocení a tvar zakončení. Záleží pouze na vás, zda bude plot rovný, zakončený oblouky nebo třeba dřevěnými latěmi. Nejčastěji se dnes montují oboustranné betonové ploty, které nabízí atraktivní dekor štípaného kamene z vnitřní i vnější strany plotu. Máte ale na výběr také dekor cihliček, skládaného kamene nebo buclaté cihly. Barvy jsou rovněž stylové, můžete si vybrat terakotově červenou, pískově žlutou, antracitovou šedou či klasickou základní šedou. Tak na co čekáte, proč ještě nemáte váš betonový plot?

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.