Víte, že i střešní nosič či box na auto si můžete půjčit?

07.03.2019

Střešní nosič a box na auto jsou velmi praktickými vychytávkami. Umožňují přepravu nákladu, jejž interiér osobního automobilu nepojme. Dobrou zprávou je, že si je nemusíte hned kupovat. Půjčovna střešních nosičů vám je ochotně zapůjčí.
Lyže nebo kola. Ani jedno se do interiéru osobního automobilu nevejde. A přepravovat jsme je většinou nuceni jen párkrát do roka, ne-li pouze jedinkrát ročně. Lyže, když jedeme na zimní dovolenou, a kola zase dopravujeme na dovolenou letní – hodláme-li ji strávit aktivně. Pořizovat si střešní nosič jen a pouze pro tyto víceméně výjimečné cesty je tak zbytečný luxus. Naštěstí dnes existují půjčovny, které nám jak střešní nosič, tak i box zapůjčí.

Půjčujte si na pujcovna-nosice-boxy.cz

Jednu z nich najdete na adrese pujcovna-nosice-boxy.cz (ve vyhledávači hledejte pod pojmy půjčovna střešních boxů či půjčovna nosičů kol). V nabídce najdete jak klasický střešní box a střešní nosič, tak i oba typy nosičů kol, ať již na střechu, nebo na tažné zařízení. To vám navíc odborný personál zdarma na automobil namontuje. Na vás bude jen připevnit k nim vámi přepravované předměty a vydat se na cesty.

Zaměřeno na střešní boxy

Co se cen týče, tak ty jsou velmi přijatelné. Za střešní box nejenom na lyže různé délky v sezoně zaplatíte mezi devadesáti a sto devadesáti korunami na den. Ceny mimo sezonu jsou o něco nižší. Vybírat přitom můžete mezi boxy různých materiálů i barev včetně luxusního antracitu a metalízy.

Boxy S až XXL

Na výběr navíc máte mezi pěti velikostmi střešních boxů od S po XXL. Nejmenší box S pojme čtyři páry lyží, do boxů dalších velikostí se jich vejde po páru více – box L přepraví pět párů, box velikosti L šest párů, do boxu XL se vměstná sedm párů a opravdu velké rodiny zřejmě zvolí box XXL.

Zaměřeno na střešní nosiče

Co se cen střešních nosičů týče, tak ty se v sezoně pohybují okolo pouhé stovky na den. Nosič kol na střechu vás vyjde o dvacet korun levněji. O něco dražší jsou nosiče kol na tažné zařízení, jejichž cena se pohybuje okolo dvou set korun na den.

Jednoduchá rezervace

Nesmírně jednoduchá je i samotná rezervace, kterou navíc zvládnete provést online. Na stránkách půjčovny si například vyberete velikost střešního boxu, vyplníte maximální délku lyží, jež hodláte přepravovat, doplníte přesné datum, od kdy a do kdy jej budete potřebovat a systém vám okamžitě doporučí vhodné modely.

Cena včetně montáže

Po odkliknutí modelu, jenž vám bude nejvíce vyhovovat, se vám okamžitě zobrazí kompletní cena za zápůjčku včetně montáže. K ceně si ale připočtěte ještě zálohu, která se pohybuje v rozmezí tří až deseti tisíc v závislosti na zapůjčeném modelu. Pokud samozřejmě zapůjčené předměty vrátíte nepoškozené, záloha vám bude v plné výši vrácena. Pak už bude zbývat jen vyplnit osobní údaje a zvolit čas montáže. V daném termínu se do půjčovny dostavíte a odborný personál vám nosič či box na automobil odborně připevní. Je to jednoduché, že?

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.