Virtuální kancelář a virtuální asistentka: 2 služby šetřící náklady podnikatelům

24.01.2020

Dnešní doba je v mnohých ohledech týkajících se podnikání inovativní. Lidé čím dál častěji nepotřebují žádnou kancelář, mohou pracovat z obývacího pokoje či z druhého konce planety. Také si daleko více váží svého času a odmítají dělat nudnou práci nevyžadující přemýšlení. Tomu jsou přizpůsobovány i dostupné služby.

Na trhu se už před pár lety začaly objevovat služby, které vám mohou podstatně usnadnit podnikání, a ještě ušetřit pěknou sumu. Dnes už jsou vyzkoušené a dotažené téměř k dokonalosti. A o co konkrétně jde?

Neplaťte kancelář, když ji nepotřebujete

První vychytávkou je tzv. virtuální kancelář. Jde o to, že fyzicky pracujete odtud, odkud se vám hodí (z domova, kavárny, pláže apod.). Nemusíte tedy platit drahý pronájem žádných prostor. Přesto občas přijde situace, kdy byste se potřebovali sejít se zákazníkem či partnerem. Pozvat ho domů, do kavárny nebo na pláž prostě nejde. Proto si můžete zaplatit virtuální kancelář. Platíte přitom jenom ten čas, který v ní strávíte. Virtuální kancelář je obvykle poskytována společně s virtuálním sídlem. Na jednom místě tedy máte zapsanou adresu, přebírají vám tam poštu apod. a zároveň sem chodíte občas do kanceláře.

Nezabývejte se zbytečnostmi

Dělejte to, co nikdo jiný než vy udělat nemůže. Všechny ostatní úkony outsourcujte, získáte tak více času na svou rodinu, koníčky či sport. Virtuální asistentka je dnes běžným členem mnohých týmů. Sjednává schůzky, vytváří reporty a přehledy, připravuje příspěvky na sociální sítě, zvládne i základní komunikaci se zákazníky. Čas má vždycky, stačí napsat nebo zavolat.

Vyřešte všechny služby pro firmy na jednom místě

Výše uvedené služby poskytuje mnoho společností, dbejte ale na to, abyste si vybrali poctivou a spolehlivou. Jedině tak budete z vychytávek 21. století nadšení. Nechcete přece řešit ztracené dopisy a žehlit úkoly, které asistentka zapomněla, případně nestihla zařídit. Nechcete-li se spálit, zkuste poptat služby u Profi-kancelář, ti jsou léty i zákazníky ověření.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.