Užijte si cyklistickou sezónu naplno díky spolehlivému kolu. Jaký typ zvolit?

21.08.2023

Ačkoliv je léto již v plném proudu, ještě stále není pozdě nasednout na kolo a najezdit stovky a stovky kilometrů. Nezáleží na tom, jestli milujete svištění po zpevněných cestách, preferujete spíše lesní stezky, nebo vás baví provádění parádních triků na dráze – v žádném případě nesmíte podcenit výběr kvalitního bicyklu. Jaká značka vychází nejlépe v poměru ceny a výkonu?

Známý italský výrobce

V dnešní době si stačí otevřít kterýkoliv ze specializovaných e-shopů a ihned na vás vyskočí ohromné množství silničních, horských, BMX, gravelových i dalších druhů kol. To je na jednu stranu úžasná příležitost, na stranu druhou riskujete opravdu špatnou koupi. Jak se vyznat v desítkách a desítkách různých značek, provedení i úprav?

Chcete-li si dopřát opravdovou jistotu, zaměřte se na kolo Bianchi. Tato známá italská značka si drží přední pozici na trhu už od roku 1885. Stačí se podívat na nejznámější závod Tour De France, kde drtivá většina závodníků používá právě tyto prostředky.

Ideální pomocník na silnici

My se zaměříme hlavně na oblíbené silniční kolo Bianchi. Nemusíte se obávat ohromných investic, jelikož tento výrobce dodává jak špičkové provedení pro závodníky, tak i dostupné varianty pro běžné rekreační jezdce.

Dostupnější produkty jsou vyrobené z odolného hliníku, zatímco nákladnější kola vás potěší odlehčeným a extrémně pevným karbonem. Rozdíly samozřejmě vypozorujete i u všech ostatních použitých součástek.

Potřebujete inspiraci? V tom případě navštivte webové stránky e-shopu Bicykly.cz, kde si budete moci přečíst o desítkách různých prostředcích od zmíněných výrobců. Pokud se vám nějaký zalíbí, stačí se zastavit do kamenné prodejny, pořádně si jej prohlédnout, nechat si s čímkoliv poradit a poté ho koupit za bezkonkurenční cenu.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.