Ušetřete při návštěvě Prahy za nejnákladnější položku výletu - za ubytování!

10.07.2022

Chystáte se na vícedenní výlet do Prahy a přemýšlíte nad tím, jak za tuto návštěvu hlavního města nezaplatit majlant? Nejnákladnější položkou při cestování bývá většinou ubytování a stravování. Vyhněte se předraženým hotelům a penzionům v centru Prahy a ubytujte se v ubytovně v Praze za pár stovek!

Levné ubytování v Praze v klidném a příjemném prostředí

Pokud nevyhledáváte během návštěvy hlavního města Prahy luxusní ubytování s bazénem, vířivkou a snídaní do postele, ubytujte se v mnohem levnější variantě. Levné ubytování pro krátkodobý či dlouhodobější pobyt Vám nabízí ubytovna v Praze. Ubytování na Vás čeká v Bryksově ulici na Černém Mostě nedaleko stejnojmenné stanice metra. Výbornou dostupnost oceníte především při večerním návratu na pokoj ubytovny po celodenním objevování Prahy. Zároveň se můžete těšit na relativní klid, který od lokality ubytovny můžete očekávat. Milovníci přírody ocení blízkost Xaverovského háje a sportovní nadšenci mohou využít posilovnu, fitcentrum nebo plavecký bazén, který se v okolí ubytovny nachází.

V Ubytovně v Praze si přijdou na své rodiny s dětmi i samotné páry

V případě plánování rozpočtu výletu do Prahy Vás jistě na prvním místě zajímá cena za ubytování. V Ubytovně v Praze se můžete ubytovat již od 180 Kč za jednu noc a vybírat můžete mezi několika variantami ubytování dle Vašich preferencí a počtu hostů. No nezní to přímo lákavě? Pokoje jsou připraveny pro páry i více členné rodiny či skupiny přátel o 2-4 návštěvnících. Pro jedince, kteří přeci jen touží po troše soukromí a pohodlí, jsou připraveny apartmány s vlastní WC a koupelnou a kuchyňským koutem. Vícepokojové varianty apartmánů nabízí i vlastní kuchyň s jídelnou. Ušetříte tak i nemalé peníze za finančně náročné stravování v restauracích ve městě.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.