Teplé počasí je tady. Už máte připravené kolo a vybavení na cesty?

30.05.2023

Sezóna pro všechny milovníky cyklistiky už dávno začala. Přesně v tuto chvíli začínáme potkávat milovníky jízdy na kole nejen na cyklostezkách, ale i silnicích a závodních okruzích. Pokud si chcete maximálně užít následující měsíce, nesmíte zapomenout na pořádný dopravní prostředek. Který typ si zaslouží vaši pozornost?

Kvalita bez kompromisů

Drtivá většina rekreačních cyklistů se zaměřuje spíše na univerzální bicykly, s jejichž pomocí mohou pohodlně zdolávat lesní stezky i zpevněné silnice. Daná kategorie je velmi štědrá, co se týče počtu značek i provedení kol. Na jednu stranu si tedy úplně každý přijde na to své, na stranu druhou je velmi složité zvolit si ideální řešení.

Naše doporučení si zaslouží hlavně oblíbená kola GT. Ta se chlubí pestrým inventářem jak cenově přívětivých, tak luxusních výrobků. Zároveň nabízí opravdu multifunkční konstrukce, s nimiž hravě zvládnete projet jakékoliv podmínky. Pro běžného sportovce naprosto ideální možnost.

Vyzkoušejte si je sami

Mezi nejdostupnější typy patří GT Agressor. Za ceny okolo dvanácti až čtrnácti tisíc získáte univerzální a spolehlivý prostředek. Samozřejmostí je lehký hliníkový rám a značkové komponenty od známých výrobců.

Náročné uživatele bezesporu potěší luxusní GT Grade s cenovkou necelých devadesáti tisíc korun. V daném případě si užijete pevný karbonový rám, díly Shimano, stejně jako kombinaci maximální odolnosti a minimální hmotnosti. Jedná se o jeden z nejuniverzálnějších vynálezů na současném trhu.

Ať tak, či onak, určitě si nejdříve daný prostředek pořádně vyzkoušejte, než se rozhodnete pro jeho koupi. Stačí se zastavit do některé z poboček obchodu Ramala, kde se vám bude věnovat profesionální obsluha. Příliš ale neváhejte, aby vám neujela sezóna.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.