Střešní nosiče Thule vás připraví na letní dovolenou jinak

23.04.2020

Byli jsme zvyklí nasednout do letadla se zabalenými kufry. Teď bude nejspíš naše letní dovolená vypadat jinak. Ale bude se nám líbit. Chce to však tu správnou výbavu. Svět i naše zvyklosti se radikálně mění. Velkou změnou bude i to, jak strávíme letní dovolenou. A nejspíš nejen tu letošní. Pojďte se na ni vhodně vybavit. Včas a kvalitním vybavením, jaké nabízí sortiment značky Thule.

Švédská firma Thule se specializuje především na sortiment střešních nosičů. Jde o univerzální střešní nosiče, střešní boxy, nosiče na kola, na snowboardy, lyže i nosiče pro vybavení na vodní sporty. Méně se už ví, že nabízí třeba i dětské cyklosedačky či kočárky. Thule je garancí kvality a toho nejlepšího, co se v těchto kategoriích sortimentu dá koupit. Pojďte si vybrat, co potřebujete pro svoji dovolenou.

TIP: Thule prodej – to je skvěle zásobený e-shop Prodejnath.cz.

Střešní boxy Thule odvezou snad vše kromě vás

Kdo jezdí na delší výlety a dovolené autem, rozhodně se musí vybavit střešním boxem. Proč jsou střešní boxy Thule špičkou? Jsou technologicky vychytané, bezpečné a rovněž elegantní. Řeší problematiku přepravy, nejen pokud jde o neskladná a objemná zavazadla, ale též přepravu kočárků, lyží, snowboardů a dalšího vybavení, které se vám bude hodit pro zimní dovolenou. Díky přesunutí nákladu do střešního boxu získáte ve vozidle volný prostor třeba pro dalšího pasažéra, pro chlupatého mazlíčka, nebo další potřebné vybavení. Důležité však je, že se zcela zásadně zvýší bezpečnost vaší jízdy. Řada věcí, které totiž v automobilu vozíme, je i při menší nehodě nebezpečná pro pasažéry.

Střešní boxy Thule jsou skutečně skvělými partnery na cesty. Obchod má v nabídce krátké i dlouhé střešní boxy, rovněž látkové boxy. Specialitou je přepravný box Thule na tažné. I když se ve srovnání s jinými boxy mohou zdát být boxy Thule dražšími, věřte, že se vyplatí. Mají propracovaný tvar, aby se co nejvíce snížil odpor vzduchu. Díky tomu šetříte za pohonné hmoty a snižuje se rovněž hlučnost či vibrace. Montáž boxu je velice jednoduchá. Používaný systém Power-Click dokonce zvyšuje objem samotného úložného prostoru až o 10 %. Boxy lze vybavit kvalitními zámky a mohou být rovněž oboustranně otvíratelné, což je velice praktické.

Léto na kolech

A nejen na těch, které má auto. Většina z nás si svoji letošní dovolenou plánuje zpestřit právě poznáváním krás ze sedla svého kola. Kolo by se rozhodně nemělo převážet v automobilu. Navíc pro čtyřčlennou rodinu je to i nereálné. Potřebujete vhodné střešní nosiče Thule na kola. Kola lze ale umístit i na tažné zařízení, nebo na zadní (páté) dveře vozidla.

Nosiče na kola Thule se honosí opět nejen krásným designem, ale také svým skvělým zajištěním před zloději. Jsou opatřeny rychloupínací funkcí. Upnutí je bezpečné. Specialitou je možnost objednat si sjednocení zámků na nosiče kol.

Co v létě s prcky? Vezměte je rovněž na kolo

Na kolo lze vyrazil i s batolaty. Thule nabízí bezpečné dětské cyklosedačky. K dispozici jsou přední i zadní. Švédsko je zemí, kde se na kole jezdí skutečně hojně. A to i s malými dětmi. Dětské cyklosedačky Thule jsou proto léty prověřené, i pokud jde o bezpečnost a pohodlí dětí. A důležité je obojí. Sedačku dítě samo neodjistí, je v ní připevněno bezpečným tříbodovým postrojem. Jízda v sedačce je pohodlná a plynulá. Bezproblémová je též údržba sedačky.

Thule prodejna vás vybaví na cesty

Výrobky Thule si máte možnost koupit v prodejně Střešní nosiče BöHM na pražském Černém Mostě a v e-shopu Prodejnath.cz. V sortimentu najdete střešní nosiče Thule, střešní boxy, nosiče na kola, nosiče na lyže a snowboardy, nosiče pro vodní sporty, dětské vozíky, též cyklosedačky i kočárky Thule. Čím dříve se vším potřebným na svoji dovolenou vybavíte, tím menší pak budete zažívat stres před odjezdem.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.