Sledujete aktuální trendy?

20.01.2022

Zjišťujete na internetu, co se právě nosí, jaká barva letí, nebo jaká značka výrobků pro domácnost je právě v kurzu? Zajímáte se o gastronomické novinky nebo o vychytávky v oblasti pěstování zeleniny? My jsme je pro vás shrnuli a přinášíme několik fenoménů, které v poslední době pobláznily velké množství lidí.

Slaný karamel

Tato kontroverzní sladká cukrovinka s jemným dochucením slaným máslem si získala snad celý svět. Víte však, odkud pochází? Vymyslel ji Henri Le Roux z francouzského města Bretaň téměř před půl stoletím ve své cukrárně. Pokud slaný karamel neznáte, doporučujeme to obratem napravit, je totiž naprosto neodolatelný. Jak jej ochutnáte, nebudete chtít přestat. S příchutí této lahůdky si můžete užívat například zmrzlinu, kávu nebo čokoládu. Domácí zmrzlinu se slaným karamelem si můžete vyrobit i podle tohoto receptu.

Jak ochránit miminko?

Pro ochranu proti nepříznivými vlivy počasí a také pro kvalitní a klidný spánek v kočárku jsme objevili fenomén dnešních prodejen potřeb pro miminka. Kvalitní fusak pro miminko do kočárku z kvalitního materiálu si oblíbí i vaše ratolest. Tento doplněk vybírejte pečlivě podle ročního období, kdy jej budete v kočárku potřebovat. Doporučujeme univerzální fusak, který lze použít do hluboké korby a zároveň i do autosedačky. Vybírejte také fusak, jenž při rozepínání nevytváří velký hluk, aby vám nevzbudil křehce spící miminko.

Chlupaté kozačky na hory

Ano, trend chlupatých kozaček pro horské radovánky se stále drží na výsluní. Dokazují to jak modelky, tak herečky, které dávají každý den na svoje sociální sítě fotky z dovolených s rodinou, nebo třeba pracovní fotografie z focení nového módního katalogu. Pořádně chlupaté zimní boty nejen zahřejí, ale jistě také přilákají pozornost kolemjdoucích!

Minecraft

Tato fenomenální hra baví převážně mladší ročníky již od roku 2009. Zahrajte si ji v různých verzích obtížnosti na herní konzoli, na počítači a nebo také na chytrém mobilním telefonu. Minecraft můžete ji hrát sami nebo se ve hře potkávat se svými přáteli nebo vybranými protihráči. Hra, ve které lze stavět domy a vesnice, chovat dobytek, pěstovat plodiny a těžit nerosty, podporuje kreativitu a také trpělivost. Přestože má minecraft opravdu jednoduchou grafiku, milují jej miliony lidí na celém světě. A my také!

Home office

Home office byl v České republice před pandemií koronaviru spíše výjimečnou událostí. Dnes patří mezi běžné způsoby plnění pracovních povinností. Velké firmy jeho prostřednictvím zajišťují plynulý chod businessu bez zbytečných karantén a spousta zaměstnanců si jej nemůže vynachválit. Co na práci z domova říkáte vy?

Detailing vašeho automobilu

Péče o automobil se u některých mužů projevuje až do fanatických rozměrů. Dokonalý lesk, čisté sedačky, vychytané detaily, jemná vůně interiéru… Někdy máte pocit, že si do takového auta budete muset snad i vyzout boty… Ano, detailing a péče o nová i stará auta se těší velké oblibě. Pokud však svěříte svůj vůz do rukou odborníka detailingové firmy, nebudete litovat. A možná ani nebudete věřit, že to, co si po čištění vyzvednete, je opravdu vaše auto. Prokoukne interiér, zmizí drobné oděrky na laku a ten lesk vám doslova vytře zrak!

A jaké věci pobláznily vás nebo vaše děti? Sledujete trendy, nebo si raději necháte doporučit kvalitu od přátel? Dejte nám vědět, která novinka v gastronomii nebo v oboru dětských her vás v poslední době opravdu zaujala.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.