Sehnat bydlení v Praze není žádnou hračkou. Kde hledat nové byty?

19.12.2022

Hlavní město naší malé země do své náruče každým rokem přivítá ohromné množství nových obyvatel. Není se čemu divit, protože se tito lidé dočkají zajímavých pracovních nabídek, pestrého kulturního i sociálního života, mnoha obchodů a dalších výrazných benefitů. Poptávka po bytech je však větší než nabídka, a tak se vyplatí dávat si pečlivý pozor.

Nekončící zájem

Vzhledem k již zmíněnému nárůstu pražské populace je naprosto zřejmé, že je o nové byty v Praze nevídaný zájem. To otevírá dveře spoustě šikovných developerů, kteří se snaží uhasit žízeň všech jednotlivců, párů i rodin. V současné době stojí za zmínku především známá společnost Finep, jež disponuje volnými jednotkami v Britské čtvrti.

Dané nové byty Stodůlky vám nabídnou rovnou několik různých dispozic, mezi něž patří garsonka, skromný 2+kk, rodinný 3+kk, stejně jako luxusní prostorný 4+kk. Záleží čistě na vašich preferencích, plánech i možnostech. V každém případě se ovšem dočkáte moderního bydlení v krásné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností.

Podívejte se sami

Po rozkliknutí výše vložených odkazů se před vámi objeví podrobnější výčet informací, nákres dispozic jednotlivých variant a další nezbytné detaily. Na jejich základech se snadno rozhodnete, jestli se jedná o správný krok pro vás i vaši rodinu.

Jestli vás z nějakého důvodu neláká lokalita Stodůlek, rozklikněte si novostavby Praha a zvolte si rovnou z několika potenciálních bydlišť. Padne-li vám nějaké do oka, určitě použijte uvedené kontakty, spojte se s danými profesionály a vsaďte na nezávaznou úvodní konzultaci zdarma. Zeptejte se na jakékoliv otázky, nechte si poradit a poté si vaši volbu pečlivě promyslete. Příliš ale neváhejte, jelikož v hlavním městě probíhá o volné domovy pořádný boj.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.