Sedm nejoblíbenějších wellness hotelů v České republice

25.03.2022

V posledních dvou letech se kvůli celosvětové pandemii onemocnění COVID-19 výrazně změnil model cestování. Pokud plánujete zůstat i v letošním roce pouze v České republice, vyrazte do oblíbených wellness hotelů, kde na vás čekají pohádkové prodloužené víkendy i dobrodružné týdenní dovolené. V následujících řádcích vám představíme hned sedm nejoblíbenějších wellness hotelů.

Hotel Babylon

V samotném centru malebného města Liberec se nachází hotel Babylon s poměrně pestrou nabídkou služeb. Přímo na dosah ruky jsou Krkonoše, Jizerské hory i Ještěd s mnoha lyžařskými areály, a tak během letních měsíců můžete ve volném čase vyrazit za zimními sporty. Vzhledem k tomu, že je hotel součástí zábavního a relaxačního komplexu, na své si přijdou i malé ratolesti.

Hotel Kamzík

Pokud vás lákají spíše Jeseníky, hotel Kamzík je pro vás jako stvořený, přičemž v blízkosti jsou různé skiareály i cyklistické stezky. Ve volném čase, když zrovna nebudete ve vířivce, můžete vyrazit podívat se na mechová jezírka na Revízu a pro děti je připravené u hotelu venkovní hřiště s lanovým centrem.

Hotel Ostrov

Dalším oblíbeným je čtyřhvězdičkový hotel Ostrov s útulně vybavenými pokoji a apartmány. Hotel se nachází v obci Tisá a čekají na vás krytý vyhřívaný bazén, parní lázně i vířivka.

Hotel Horal

Vyrazit za odpočinkem můžete i do půvabných Beskyd, kde komfortní ubytování slibuje hotel Horal s celou řadou volnočasových aktivit. Valašský kraj Beskyd se rozprostírá pod úpatím hory Radhošť. Hotel má k dispozici spoustu vlastních hřišť a sportovních aktivit, především pak tenisový kurt.

Hotel Bauer

Pokud byste hledali ubytování v horském údolí Bílá, podmaní si vás hotel Bauer umístěný v samotném srdci lyžařského střediska. Užijete si pěší turistiku i cyklostezky, nedaleko nechybí dětský lanový park a ratolesti se vyblázní na koloběžkách.

Hotel Vega

V prostředí Valašska v blízkosti Zlína je hotel Vega, z něhož se otevírá nádherný výhled na Luhačovickou přehradu. V hotelu je finská sauna, infrasauna i kolagenové solárium, ještě nechybí ani bazén či whirlpool.

Hotel Maxant

V případě, že je ve vašem hledáčku nějaký hotel Frymburk, zarezervujte si pobyt v hotelu Maxant. Čeká na vás odpočinkový víkend na Lipně, kde si odpočinete a zapomenete na strasti každodenního života.

Podívejte se na wellness hotely na webu Spa.cz, kde si můžete nějaký rovnou rezervovat.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.