Retro letí i na tričkách

14.06.2018

Trička asi nikdy nevyjdou z módy a zejména v létě se bez nich neobejde téměř nikdo.  Dobře vybrané tričko navíc skvěle ilustruje osobnost člověka, který ho nosí. Obrovský výběr triček s vtipnými, ironickými či milými hláškami najdete například v online shopu na webové stránce www.geekshirts.cz. A mají zde i jednu specialitu. Získali od České televize oficiální licenci na výrobu triček i dalších výrobků s motivy populárních postav z Večerníčků. V rámci retro kolekce tak září Bob a Bobek a Maxipes Fík.

Kdo by tyto úžasné hrdiny neznal? Současná vlna retro stylu staví Boba, Bobka a Maxipsa Fíka také do pozice módních ikon. Přiznejme si, že tričko s nimi nás všechny tak trochu vrací do dětství, kdy byl Večerníček jedním z pevných bodů našeho každého dne. A právě na Geekshirts.cz najdete nejširší výběr triček s postavičkami Boba a Bobka a Maxipsa Fíka na českém trhu.

 V kolekci najdete trička s Bobem a Bobkem vyzývající „Vstávat a cvičit!“, hlásající, že „Práce šlechtí“, cestující kolem světa či Boba a Bobka jako hokejisty. Můžete je mít na tričku také v klasické póze s kloboukem kouzelníka Pokustóna či filozofující o Schrödingerově kočce a s dalšími motivy. V nabídce jsou také polštáře. Maxipes Fík zase na tričkách pronáší svou slavnou hlášku „Já nejsem řidič. Já jsem pes.“, na kočárku veze "De lux super extra dort" nebo pochoduje s kamarádkou Ájou.

Pokud máte svou oblíbenou hlášku nebo scénku z těchto seriálů, napište a Geekshirts, příslušné tričko vám sami navrhnou. Protože retro kolekce je velmi populární, plánuje se i její další rozšíření. Už v současnosti nabízí Geekshirts.cz také trička s dvojicí Pat a Mat.

Geekshirts prodává pánská trička ve velikostech od S do XXL, dámská a dětská ve velikostech od XS do XL. Trička jsou vyrobena ze stoprocentní bavlny v gramáži látky 185g/m2. Oslavte s Bobem a Bobkem a Maxipsem Fíkem desáté narozeniny Geekshirts a kupte si tričko jako z pohádky.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.