Restaurace Symfonie

19.04.2018

Malebné prostředí lázeňského města Luhačovice nabízí nespočet hotelových resortů, možností ubytování a klidného posezení. Jedním z nich je také Augustiniánský dům, který se chlubí poutavou historií. Postaven byl pro potřeby nedalekého augustiniánského kláštera sv. Tomáše na Starém Brně a sloužil jako ubytovna členů řádu a jejich rodin. Dnes jeho komfortu může využít leckterý turista.

Součástí tohoto wellness komplexu je také luxusní restaurace Symfonie. Její prostředí je pro návštěvníka jako pohlazení na duši a pečlivě vybrané suroviny zaručují perfektní gastronomický zážitek, na který budete rádi vzpomínat. Restaurace v Luhačovicích jsou oblíbené právě kvůli příjemné lokalitě a okolí, které nabízí spoustu aktivit pro volný čas.

Jestliže se rozhodnete navštívit podnik Symfonie v odpoledních hodinách a vychutnat si tak oběd o dvou chodech, lze využít času od 12:00 do 16:00. Tříchodové menu na vás čeká v případě večeří, které probíhají od 17:00 do 22:00.

Zamluvení místa předem není nutné, ovšem pokud si přejete dokonale naplánovaný večer, který vyjde dle vašich představ, je vhodnější rezervaci provést.

Nevšední zážitek, při kterém je možné obléknout formální oblečení a ochutnávat vybrané speciality, můžete prožít právě zde. Kontaktujte restauraci a objednejte poukaz. Zakoupení menu pro dvě osoby může také sloužit jako speciální dárek pro vaše blízké, kteří si budou moci vychutnat krásy tohoto moravského města, a poté o svých zážitcích konverzovat u sklenky dobrého vína a delikátní večeře. Poukaz je také skvělou příležitostí, pokud hledáte například výroční nebo valentýnský dárek.

Čekání na večeři si můžete zkrátit v místním wellness centru, které vás na zážitkové menu příjemně naladí. K dispozici jsou masáže a různé relaxační rituály. Jelikož je i pouhé okolí oku lahodící, můžete místo odpočinkových procedur prohlédnout prostředí při krátké procházce.

Více informací zde: https://www.augustian-life.cz

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.