Řada úspěšných e-shopů začínala na mateřské

26.08.2019

Na mateřské dovolené často vznikají skvělé nápady, s čím začít na internetu obchodovat. Maminky chtějí trávit co nejvíce času s dětmi, takže je pro ně ideální pracovat z domova. Jenže začátky můžou být těžké. Jde vůbec založit e-shop bez nějakých větších počátečních investicí? Jde. Záleží na tom, co přesně budete prodávat a také jaký si vyberete systém.

Nechat si vybudovat e-shop na míru je drahé. Tuto variantu si bez obav mohou dopřát velké firmy, začínající podnikatelé, středně velké společnosti a maminky na mateřské však zpravidla ne. Pro ty se daleko více hodí služby jako například pronájem e-shopu od WebCzech, kdy lze e-shop získat i za 0 korun. Úplně zdarma.

WebCzech není žádnou novinkou, funguje už od roku 2004 a má přes 5000 prodaných e-shopových licencí. Jak je možné, že jste o něm doposud neslyšeli? Nejspíš proto, že cílí spíš na menší a střední podniky. WebCzech nemá ambice stát se obrovským globálním hráčem. Cílem projektu je malý efektivní a profesionální tým a produkt, který přináší ten nejlepší poměr cena / výkon.

E-shop WebCzech si přizpůsobíte

Zatímco za e-shop na míru vyvíjený od začátku byste se nedoplatili, systém WebCzech lze získat i zdarma a pak si ho klidně nechat upravit pro vaše potřeby. Máte v podstatě dvě možnosti. Buď si budete platit měsíční pronájem systému, nebo si odkoupíte licenci a pak si s ním můžete dělat, co chcete. Není problém zaplatit si programátora a nechat si e-shop opravit či vylepšit. Na začátku tedy můžete využívat variantu zdarma, a až se obchod rozroste, zaplatit si jeho přizpůsobení od profesionála.

Žádné ořezané varianty, máte všechny funkce

I kdybyste si zvolili tu nejlevnější variantu, tedy e-shop zdarma, pořád dostanete všechny funkce. Systém nebude nijak ořezaný, jediným omezením je maximální počet položek stanovený na stovku. Pro menší e-shopy je to však dostatečné, takže vás vlastně nelimituje vůbec nic. Ceny jednorázového odkupu licence se pak pohybují v tisících dle počtu produktů. Tarif pronájmu je jenom jeden. Platíte 499 Kč měsíčně a máte variantu s neomezenými položkami. Kromě toho jsou v ceně doména a webhosting na rok zdarma a také EET pokladna.

Systém WebCzech se tedy rozhodně vyplatí zvážit, pokud plánujete svůj první e-shop. Za prvé ušetříte, můžete ho mít koneckonců i zdarma, za druhé není problém si jej kdykoliv přizpůsobit. Doména a webhosting na rok zdarma jsou už jen příjemným bonusem. Zjistěte více na WebCzech.cz a začněte podnikat. Podnikání je náročné, ale zároveň přináší svobodu a spoustu času, který budete moct věnovat svému dítěti. Za ty nervy a starosti to určitě stojí!

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.