Provozujete e-shop? A o platební bráně Pays jste už slyšeli?

10.05.2019

Noční můrou nejednoho provozovatele e-shopu jsou neplatící zákazníci. Například ti, kteří si zboží objednají na dobírku, hned na to si ovšem koupi rozmyslí a zboží si nevyzvednou. To pak putuje zpět k obchodníkovi. Samozřejmě, že na jeho náklady.
Bezproblémová ovšem nebývá ani platba převodem z účtu na účet, která se v některých případech protahuje i na několik dní. Obchodník zboží odesílá až v okamžiku, kdy se zákazníkova platba zobrazí na jeho účtě. A to nebývá hned. Samotný zákazník na své zboží může čekat i týden. Vyvstává otázka, jakým způsobem tedy při online nákupech vůbec platit?

Výhody platební brány

Hitem současné doby jsou platební brány (GoPay, PayPal či PayU), které může využívat prakticky každý uživatel internetbankingu. Zákazník při platbě za zboží odklikne políčko platba platební bránou a z nabídnutého seznamu vybere banku, u níž má vedený účet. Nákup pak dokončí prostřednictvím svého interbankingu, na který bude automaticky přepojen. Rychlost převodu ovšem opět záleží na konkrétní bance. U některých převod proběhne okamžitě, u jiných do druhého či třetího dne.

Nejenom internetbanking

Mnohem širší možnosti ale obchodníkům nabízí platební brána Pays, která ve srovnání s konkurenčními platebními branami podporuje všechny zavedené platební metody. Spolu se zmíněným internetbankingem tedy i veškeré platby online (platby kartou i platby mobilem), stejně jako platby dobírkou. Pays obchodníkovi zkrátka zaplatí nezávisle na tom, jakou platební metodu zákazník při své platbě zvolil.

Platební brána i pro laika

Platební bránu Pays navíc téměř na každý web nastaví i naprostý laik. Bezproblemový je i její samotný provoz – k ruce vám je rychlá technická podpora. Za užívání brány navíc nejsou účtovány ani žádné paušální poplatky. Zpoplatněný je jen finální převod tržby ve výši 39 korun. Ostatní poplatky, budete-li s tím souhlasit, uhradí zákazník.

Začněte prodávat s platební bránou Pays ještě dnes!

Rádi byste začali obchodovat s platební bránou Pays? Je to snadné a rychlé. Prvním krokem je nezbytná registrace, která vám ovšem nezabere dobu delší než dvě minuty. Na e-mail, jenž uvedete do registračního formuláře, vám hned na to bude zaslána elektronická smlouva. Po jejím potvrzení si vygenerujete platební odkaz a doplníte veškeré informace o vašem e-shopu. Posledním krokem je přidání obdrženého kódu přímo na stránky vašeho e-shopu.

Systém si můžete otestovat!

To je celé. Nechcete to alespoň vyzkoušet? Na hlavní stránce pays.cz srolujte domů a odklikněte políčko otestovat. V tento okamžik máte možnost zkusmo odeslat testovací platbu ve výši dvaceti korun. Nemějte strach, nepřijdete o ně. Zato je reálné, že platební bráně přijdete na chuť. Stejně jako stovky dalších spokojených uživatelů. Nechcete se k nim připojit?

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.