Přemýšlíte nad letní dovolenou? Poradíme vám, kam letos zamířit

22.03.2019

Přestože teprve skončila zimní sezóna, je nejvyšší čas přemýšlet nad letní dovolenou. Jestliže tedy nechcete nechávat nic na poslední chvíli, začněte s výběrem co nejdříve, protože se nabízí spousta letovisek, kde na vás čekají dobrodružství i odpočinek. V následujících řádcích vám prozradíme, která místa rozhodně stojí za návštěvu.

Prvně byste si měli ujasnit, co vůbec od dovolené očekáváte. Preferujete spíše aktivní dovolenou, nebo byste si raději odpočinuli a leželi jenom na pláži? Pokud spadáte do první skupiny, máme pro vás hned několik tipů na zájezdy.

Vydejte se na okruh Marokem

Pokud prahnete po exotice, nabízí se vám například Maroko rozprostírající se v severozápadní Africe. Maroko se vyjímá svou kulturou, náboženstvím, architekturou i uměním. Čekají na vás tajemství arabské kultury a královská města jako Fés či Marrakesch. Zhlédnete mimo jiné i přírodní krásy, mezi něž spadají třeba kaňony v pohoří Atlas či pouště. Při objednání zájezdu na portálu zajezdarna.cz vás takový okruh vyjde na zhruba třicet tisíc korun.

Plavba nádherným Karibikem

Poněkud dražší zájezd je plavba úchvatným Karibikem. Ovšem za takový ráj se vyplatí zaplatit, protože uvidíte to, co jinde na světě nenajdete. V první řadě se nalodíte v New Yorku, poté vyrazíte na lodi na Svatý Martin, kde jsou připraveny nádherné pláže označované za jedny z nejkrásnějších na planetě. Jeden den strávíte na ostrově květin, kterým je Martinik. Dále poplujete na Barbados. Podíváte se na přírodní úkazy v Grenadě a nakonec se ocitnete na Bahamách a v Miami. Po celou dobu máte k dispozici českého průvodce, tudíž vůbec nevadí, jestli neumíte jazyk. Počítejte však s tím, že takový zájezd vás vyjde na něco málo přes sedmdesát tisíc korun.

Objednejte si zájezdy co nejdříve, aby na vás na těch nejlepších zbylo ještě volné místo.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.