Povlečení pro naše nejmenší

23.06.2022

Pro všechny děti je důležité kvalitní ložní prádlo. Nesmí dráždit jejich jemnou pokožku, musí dýchat a být příjemné k přitulení. To ale není vše. Povlečení, prostěradlo, ale i polštářek nebo osuška musí děti zaujmout barvami a motivem.

Pro miminka a malé slečny i kluky

Když pořizujete dětské povlečení, zaměřte se na to, aby bylo z dobrého materiálu. Nejlépe z čisté jemné bavlny, z pevné bavlny renforcé, či z mikrosaténu, ve kterém se dobře spí třeba malým alergikům. Důležitá je ale barva a motiv. Miminkům do malé postýlky vyberte něžné vzory, těm větším do velké postele motiv, který milují. Třeba s oblíbenými postavičkami z dětských seriálů.

Prostěradla pro děti

Oč lépe se chodí spát do postele, která vaše zlatíčka přivítá krásným prostěradlem. Milým překvapením mohou být třeba dětská prostěradla s motivem. Miluje vaše dítě Prasátko Pepu nebo Tlapkovou patrolu? Ať je má i na prostěradle! Ti větší zase ocení třeba „herní“ prostěradlo MINECRAFT – Adventure nebo další z našeho výběru. Do malé i velké postele ale máme i mnoho jednobarevných prostěradel. Třeba bavlněná nebo ve froté verzi.

Pěkný polštářek pod hlavu

Dětské polštářky nejen příjemně podepřou dětskou hlavičku, jsou i kamarádem, kterého si může vaše dítě vzít třeba s sebou na prázdniny. A když se mu bude stýskat, připomene mu domov i toho, kdo na něj stále myslí. U nás polštářky najdete s mnoha motivy pro malé i větší, a dokonce i v neobvyklých tvarech.

Něco k osušení a zachumlání

Také máte problém dostat dítě z vany? A co teprve na koupališti! Váš malý vodník bude ochotnější vzdát se máchání, pokud na něj bude venku čekat ta nejkrásnější dětská osuška. Naše dětské osušky jsou jemné a savé a s naší velkou nabídkou motivů s hrdiny z pohádek, her či seriálů si buďte jisti, že trefíte do černého.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.