Potiskem k originálnímu oblečení

04.11.2021

Vyjádřit svou individualitu je možné mnoha různými způsoby, například za pomocí oblečení. Díky němu lze snadno identifikovat, kdo je třeba fanouškem metalových kapel nebo určitého fotbalového klubu. Takřka nikdy se však nejedná o zcela originální oblečení, nýbrž o konfekci vyráběnou většinou v milionových kusech. Chcete-li nosit něco skutečně originálního, musíte si buďto nechat ušít oblečení na míru, nebo zkusit levnější alternativu v podobě potisku.

Domácí potisk nestojí za moc

Potisk mikiny nebo trička není vůbec složitá záležitost, zvláště když máte po ruce vhodné vybavení, můžete si vytvořit originální oblečení i u sebe doma. K tomu budete potřebovat počítač, ideálně PC, alespoň trochu slušnou tiskárnu, nažehlovací papír do tiskárny a samozřejmě vám nesmí chybět oblečení, které hodláte ozvláštnit novým obrazcem, respektive nápisem.

Návrh potisku se dá normálně provést ve Windows malování, ale klidně můžete použít i jiný kreslící program. Výsledek pak jen vytiskněte na výše zmiňovaný papír a ten za pomocí žehličky obtiskněte na oblečení.

Když vše uděláte správně, měli byste být poměrně spokojení. Neočekávejte však nic extra trvalého. Stačí jedno dvě vyprání a textil můžete vyhodit do koše, případně ho nosit jen doma. Takto vyrobený potisk totiž nemývá příliš dlouhou trvanlivost.

Profesionální práce může vydržet dlouho

Mikiny s vlastním potiskem vyrobené doma nejsou nic moc hlavně z důvodu absence správného vybavení. V obchodech vám vyrobí daleko kvalitnější potisk, jenž může s drobnými nedostatky zdobit váš textil skutečně dlouho.

Obrázek si vytvoříte přímo na stránkách obchodu v intuitivním tvořiči a necháte si ho obtisknout na vámi zvolené oblečení. Během dvou dnů od objednání dostanete balíček se zbožím domů. Sice vás to bude pár stovek stát, nicméně výsledek bude o hodně lepší než cokoliv, co dokážete vyrobit doma.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.