Poradíme, jak prodat nepotřebné věci a vydělat na dárky a dovolenou

11.12.2018

Chcete se zbavit nepotřebných věcí, které by někdo ještě mohl využít? Není nic jednoduššího, než vložit inzerát na internet a čekat, až se ozvou první zájemci. Základem úspěchu je však volba toho správného portálu, kde svou nabídku zveřejníte. A právě proto přinášíme tento článek, který vám předá inspiraci na inzertní web.

Inzerce na internetu

Inzerce na internetu je efektivním způsobem, jak dostat mezi ostatní lidi vaši nabídku. Může jít o prodej starších použitých věcí, ale i něčeho, co jste vůbec nepoužili. V některých případech se hodí také nabídka pouze za odvoz, kdy se zbavíte všeho, co jste měli v plánu vyhodit. Inzerce zdarma může posloužit jako praktická pomoc při prodeji všeho možného.

Pohodlný a rychlý prodej

Stačí se podívat na BIGinzerce.cz a zjistíte, že inzerátů je zde opravdu hodně. Často se mění, což znamená, že lidé i hodně nakupují. Při dobře vytvořeném inzerátu, správném nacenění a atraktivní věci k prodeji můžete už za pár minut mít svého vlastního zájemce. Na výběr máte z mnoha kategorií, kdy oblíbený je například sportovní bazar. Za utržené peníze si pořídíte něco nového, případně je využijete vlastním způsobem. V každém případě je to mnohem lepší způsob v porovnání se skladováním nevyužitých předmětů, které zbytečně zabírají místo ve skříních.

I sami můžete nakoupit

Díky široké nabídce se dá prodat a nabídnout téměř všechno. A stejně to funguje i v případě, že si chcete koupit starší, ale za to levnější věc. Stačí si projít inzeráty ostatních lidí a možná vám něco učaruje. Zajímavé nabídky se objevují například v kategorii fotobazar, kde najdete kompletní přístroje i příslušenství. Kategorií je ale mnohem více, takže uvidíte i inzeráty na počítače, elektroniku, reality, ubytování, knihy, oblečení, starožitnosti, zvířata a další.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.