Otevřete dveře do světa práce: seznamte se s platformou Work or Not.

13.02.2024

Zajímalo vás někdy, co se skrývá za kulisami dané firmy? Chcete poznat zaměstnavatele, ještě než se připojíte k jeho týmu? Chtěli byste vidět skutečné zkušenosti zaměstnanců, než podepíšete pracovní smlouvu? Pokud je odpověď na kteroukoliv z těchto otázek "ano", máme pro vás skvělý nástroj – portál WorkorNot.cz. Zjistěte, co říkají zaměstnanci!

Skutečné názory na zaměstnavatele

WorkorNot.cz je místo, kde mají zaměstnanci šanci sdílet upřímné názory na svá pracoviště. Nenajdete zde obrazy uměle vytvořené korporacemi. Jsou to autentičtí lidé, kteří sdílejí své příběhy o práci: v obchodě, květinářství nebo autoškole. Některé jsou pozitivní, jiné ukazují, co ve firmě může vyžadovat zlepšení. Každý z nich však pracuje ve váš prospěch.

Plné přizpůsobení firmě

Jedním z klíčových prvků rozhodujících o spokojenosti s prací je přizpůsobení se firemní organizační kultuře. Ale abyste se rozhodli, zda atmosféra v podniku vám vyhovuje – musíte ji nejprve pocítit, zažít ji nějakým způsobem. V normálních podmínkách je to možné až poté, co strávíte několik dní v nové práci. Platforma Work or Not umožňuje vstoupit do tohoto prostředí a klidně se rozhlédnout – ještě než stihnete poslat firmě své CV!

Kariérní cesta

Některé firmy pečlivě připravují detailní rozvojové cesty pro každého zaměstnance. Vše proto, aby udržely jeho motivaci k práci a získaly osobu, která se s každým rokem v organizaci stává velmi kompetentní. Avšak většina podniků se tomuto tématu vyhýbá: rekrutace provádí rychle, protože pracovníci jsou potřební k provedení konkrétního úkolu nyní. Tím pádem se nijak zvlášť nezabývají úvahami o tom, jak se bude rozvíjet daná pozice. Pokud vám záleží na školení a neustálém zvyšování kompetencí – je dobré hledat firmy, které vás v tomto rozhodnutí podpoří.

Vaše bezpečnost

Koneckonců, za odvedenou práci každý chce obdržet odměnu. Ačkoli většina zaměstnavatelů to chápe – bohužel to není 100% norma. Je dobré se alespoň trochu zajistit a zkontrolovat, zda je firma, na kterou se hlásíte, solventní. Uděláte to jak prostřednictvím specializovaných stránek určujících stav společností, tak i podniků. Můžete také zkontrolovat, zda už zaměstnanci firmy nenapsali na tento téma nějaké recenze. Je dobré se seznámit s takovými informacemi, než podepíšete pracovní smlouvu.

I vy můžete mít vliv

Portál WorkorNot.cz není jen místo, kde čtete recenze – je to také prostor, kde můžete sami zanechat svou stopu. Sdílejte své zkušenosti, hodnoťte zaměstnavatele a pomozte ostatním učinit uvědomělá rozhodnutí týkající se jejich profesní kariéry. Váš názor opravdu znamená něco. Právě díky vám někdo může najít své vysněné pracovní místo. Otevřete dokořán dveře do světa práce s Work or Not!

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.