Obměňte svůj šatník. Pořiďte si jarní outfity za skvělé ceny

11.03.2021

Zima pomalu odchází, a proto se poohlédněte po jarním oblečení. Současná koronavirová situace však nedovoluje nakupovat v kamenných prodejnách, a tak vám nezbývá nic jiného než nakupovat přes internet, tedy online. Doposud jste však nebyli zvyklí? Vůbec se nemusíte ničeho bát, většina e-shopů má zveřejněné i velikostní tabulky včetně rozměrů, abyste zvolili správnou velikost oblečení. V následujících řádcích vám představíme oblíbené online prodejny i způsob, jak ušetřit nemalé peníze.

V první řadě byste měli vědět, že můžete využívat zajímavých slevových akcí. Většina e-shopů totiž umožňuje zadat při nakupování slevový kód, a tím pádem vám potom klesne cena objednávky o určité procento. Stejně tak se může těšit na slevy Slovensko, nejen Česká republika.

Orsay

Oblíbeným internetovým obchodem je jednoznačně Orsay, kde najdete zajímavé jarní kousky. Oblečení je spíše elegantního charakteru, a tak seženete třeba dámské sako, kalhoty, košili i působivé halenky. Jestliže se vám některé kousky líbí, ovšem odrazuje vás cena, potom hledejte slevový kód Orsay. Budete mít například dopravu zdarma, nebo získáte slevu ve výši 250 korun při nákupu nad 1 100 korun a podobně.

Bonprix

Jarní outfit si sestavíte také v obchodě Bonprix, kde si na své přijdou i ženy a muži s většími konfekčními velikostmi. Bonprix je internetový obchod se stylovou módou, odkud objednáte oblečení pro ženy, muže i děti. Jestliže si navíc najdete slevový kód Bonprix, ušetříte pár set korun na nákupu, což se určitě vyplatí. Získat můžete například slevu 10 % na celý nákup či slevu ve výši 150 korun za to, že budete odebírat newsletter a podobně.

Jestliže hledáte seznam všech slevových kódů, podívejte se na Pandakupony.cz, kde jsou rozdělené e-shopy podle kategorií.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.