Nevíte, jak zastínit zimní zahradu? My ano!

25.07.2023

Největším problémem zimních zahrad v létě bývá jejich přehřívání v letním období. Z tohoto důvodu je na místě je dobře zastínit. V následujícím článku vám představíme jeden ze způsobů, jak toho docílit.

Zimní zahrady se setkávají se stále větším počtem příznivců. A není se ani čemu divit. Chytře rozšiřují obytný prostor, v zimě poskytují útočiště rostlinám v mobilních nádobách, mohou ale fungovat i jako odpočívárna či pracovna. Možnosti jejich využití zkrátka jsou velmi bohaté.

Aby jste se v ní neuškvařili

Protože zimní zahrady jsou primárně vyrobeny ze skla, v létě bohužel dochází k jejich přehřívání, což pobyt uvnitř zahrady v některých denních hodinách přímo znemožňuje. A to je samozřejmě škoda. Přitom není vůbec těžké dostat slunce i teplotu uvnitř zahrady pod kontrolu. Efektivní zastínění zimní zahrady vede přes speciální markýzu na zimní zahrady.

Proti slunci i dešti

Jednu z nich najdete v portfoliu značky T- shade, která se na výrobu těchto markýz přímo specializuje. Markýzy vyrábí z kvalitní nerezavějící konstrukce a nepromokavých materiálů, které zimní zahradu ochrání nejenom před sluncem, ale i deštěm. Za zmínku stojí i sklon markýzy umožňující hladký odtok vody na zem.

Výroba na zakázku

Ovládání markýzy pak maximálně usnadňuje motorek na dálkové ovládání. Samotná markýza se navíjí do kazety, která jí poskytuje patřičnou ochranu a prodlouží její životnost. Na výběr jsou markýzy různých barev a odstínů, ze kterých si určitě vyberete ten, který bude perfektně sedět nejenom zimní zahradě samotné ale celému exteriéru vašeho domu.

Nechte si poradit

Nevíte si s výběrem rady? Obraťte se na technickou podporu firmy, která vám doporučí vhodný model, který bude maximálně vyhovovat vašim požadavkům. Seznámí vás se funkčními vlastnostmi markýz vzhledem k orientaci ke světovým stranám a představí i další konstrukční detaily.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.