Některé karnevalové kostýmy využijete i po karnevalu!

18.12.2019

Je tu čas karnevalů, bálů a vánočních večírků! Už jste si vybrali karnevalový kostým? Pokud ne, víme, kde ho seženete!

Nechtěli byste někdy být někým jiným? A pokud ano, tak kým? Nějakou světovou celebritou? Filmovým hrdinou? Pohádkovou postavičkou? Máte jedinečnou možnost! Alespoň jednou do roka se vydejte na karneval či maškarní bál, oblečte se do nějakého neotřelého kostýmu, zapomeňte na strasti všedního dne a vyrazte si z kopýtka. Co vy víte, třeba zažijete nejlepší večer svého života.

Slaďte se!

Jaký kostým zvolit? Ideálně neotřelý, nápaditý a takový, jenž vás plně vystihuje. Nebo prozrazuje nějakou vaši zálibu. A jdete-li na bál v páru, doporučujeme kostýmy sladit. Asi by nevypadalo dvakrát nejlíp, kdyby dáma zvolila kostým pirátky a pán kostým indiána. Mnohem lepší je napříkladkostým 30. léta či kostým prohibice, které jsou k sehnání na e-shopu nejlevnejsikostymy.cz. Dáma s elegantním boa a pán s kloboukem à la Velký Gatsby. Ladit byste zkrátka měli i na bálu.

Neotřelá hodina dějepisu

Speciální kategorií jsou dětské karnevalové kostýmy, mezi nimiž nenajdete jen kostým kovboje a kostým piráta. Pořádáte-li školní maškarní bál, zvažte kostýmy historické. Nejenom pro děti, ale i učitele. V této kategorii najdete spoustu kostýmů světových dějin, jako jsou Bohyně Afrodita, Jindřich VIII., Perseus, Robin Hood, královna Kleopatra, Trojská Helena a spousta dalších. Chlapci ale mohou být starořeckými bojovníky, římskými gladiátory či piloty druhé světové války. Dívky určitě osloví kostým čarodějky, gladiátorky, lovkyně, nebo středověké dobyvatelky. Věřte, že takto historicky pojatý maškarní bál děti určitě zaujme. A posune ve výuce.

Kostýmy na vánoční večírek

Chystáte se na vánoční večírek? Pak zřejmě v hledáčku vašeho zájmu jsou vánoční kostýmy. I těch na serveru najdete spoustu, ať již se jedná o kostým Mikuláše, kostým čerta a kostým Anděla. V nabídce jsou i velmi vtipné kostýmy sněhuláka a vánočního stromečku. Stejný momentálně figuruje v televizní reklamě jednoho nejmenovaného poskytovatele bankovních půjček. Na takovém vánočním večírku ovšem můžete být i sexy Andělem, paní Clausovou, nebo něžnou Pannou Marií. A pro ty nejodvážnější pány bychom měli sexy Santa slipy.

Odvažte se!

Spoustu karnevalových kostýmů využijete i při jiných příležitostech než na karnevalu. Takový sexy kostýmek dáma v černém klidně může být součástí vašich erotických hrátek. Stejně jako kostým policajtky a kostým sestřičky. Nemyslete si, spousta mužů ráda přijímá rozkazy (alespoň v ložnici) a nechává se opečovávat. Pánům pak pro tyto účely doporučujeme kostým upíra. Na bále se zakousnou do svého šéfa (či šéfové) a večer do své partnerky. Nebo již zmíněné Santa slipy. Těm neodolá žádná žena! Tak si to užijte. Na bále i po něm!

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.