Navštivte moderní a právě rekonstruovaný hotel pro sportovce v Šumperku

16.04.2019

Plánujete již nyní pro svá družstva letní sportovní soustředění? Nebo jste jen akční rodina či parta kamarádů se zálibou ve sportovním vyžití? Ať už je tomu jakkoliv, Hotel Sport Šumperk vám pro vaše sportovní aktivity nabízí zcela ideální podmínky.

Těšte se na nově zrekonstruované apartmány

Umístění v údolí řeky Desné staví Šumperk do role brány do Jeseníků. Na dosah vám tak jsou horská střediska, velké množství turistických a cykloturistických tras i mnoho památek, u kterých si od sportovních výkonů perfektně odpočinete.

Samotný hotel poté slibuje levné ubytování v Šumperku s maximálně pohodlným zázemím. Díky nedávné změně majitele právě nyní dochází k výrazné rekonstrukci apartmánů, pro letní sezónu se tak můžete těšit na nové pokoje, ať už pro jednu či dvě osoby, nebo velkokapacitní, v nichž se snadno udržuje týmová morálka.

Ideální podmínky pro pobyt vrcholových i amatérských sportovců

Hotel Sport Šumperk, o něm více zde, je umístěný v prostředí Tyršova stadionu, což je samo o sobě zárukou přítomnosti širokého sportovního vyžití. V blízkosti hotelu se kromě zimního stadionu nachází také fotbalové hřiště (s přírodním i umělým povrchem), atletický areál, volejbalové kurty, kuželna, házenkářské hřiště a sportovní hala s kapacitou tří tenisových kurtů. Pokud by vás již míčové sporty omrzely, výšlap nebo výběh po některé z turistických tras či po okolních lesích skvěle vaše soustředění doplní.

Hotel se vám rovněž postará o pestrou a vyváženou stravu, která je pro sportovce vhodná a nijak je neomezuje v podávání maximálních sportovních výkonů.

Kromě vrcholových sportovců a amatérských sportovních skupin a týmů láká hotel také rodiny s dětmi a je vhodný i pro organizaci teambuildingových aktivit. Opravňuje ho k tomu ideální umístění, jak Jeseníky, tak samotné město Šumperk je skvělou destinací k letní i zimní rekreaci.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.