Máme pro vás skvělé letní pobyty v lázních

31.05.2023

Co takhle strávit letošní léto v lázních? Myslíme, že nebudete litovat! Kam vyrazit? My doporučujeme Františkovy Lázně nebo Karlovy Vary.

České lázně mají své kouzlo v každém ročním období. Na jaře, kdy se můžete procházet lázeňskými parky, které jsou pod záplavou květů, na podzim, kdy zase hrají všemi barvami opadajícího listí, v zimě, kdy jsou skryté pod čepičkou sněhu a samozřejmě i v létě, kdy je zase možné se příjemně zchladit poblíž lázeňských fontán. Zdaleka však nejde jen o procházky parky. Lákavé jsou i letní lázeňské procedury, které lázeňské domy nabízejí. Letní pobyt v lázních je samozřejmě jiný než třeba ten zimní.

Léto ve Františkových Lázních

Naprosto úchvatné pobyty nabízejí například Františkovy Lázně. Jeden z nich se jmenuje přímo Léto ve Františkových Lázních, na který vás zve čtyřhvězdičkový hotel Bajkal. Těšit se můžete na 8 dní plných rozmazlování a slastných zážitků. Ať již při některé ze čtrnácti procedur, nebo při pobytu v tamním wellness. Zaplavete si v hotelovém bazénu, na pár okamžiků se ponoříte do whirlpoolu, zacvičíte si ve fitness centru, vypotíte se v parní lázni, plíce si pročistíte v solné jeskyni a k tomu všemu si budete užívat skvělého jídla a pití při bohatých snídaních i večeřích. No, uznejte sami, není to lepší program, než je pouhé povalování se na pláži?

Týdenní wellness v Karlových Varech

Pozadu s nabídkou letních lázeňských pobytů nejsou ani Lázně Karlovy Vary. Naším favoritem je týdenní dovolená ve čtyřhvězdičkovém wellness hotelu Green Paradise. Zde vás spolu s ubytováním ve velmi útulném pokoji čekají bohaté snídaně a večeře formou bufetu a obědy formou klasického menu doprovozené volnou spotřebou rozlévaného vína a čepovaného piva. A pak celá řada procedur. Vodních i relaxačních. A k tomu hned několik zábalů a masáží.

Zkrátka vás čeká dovolená, po níž se skutečně vrátíte odpočatí. A ne taková, která po návratu vyžaduje další dovolenou. I takové dovolené znáte, že?

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.