Lyžařské rukavice – v teple po celý den

06.11.2023

Všechny venkovní sporty jsou závislé na počasí. Sportovci s tím musí počítat a rozmarům počasí se přizpůsobit. Chcete-li trávit na svahu čas i za velmi chladného počasí, je třeba se připravit. Obzvláště zimní sporty mohou být pro sportovce náročné na udržení tepelného komfortu. Nejvíc náchylné na chlad jsou periferie, speciálně prsty, proto je důležité držet je v teple. Co se týká nohou, můžete využít nabídku vyhřívaných vložek do bot či ponožek. Jaké jsou možnosti u prstů na rukou?

Ovšem, vaše domněnka byla správná, patrně půjde o rukavice. Ne vždy však stačí běžné modely. Pokud vás po chvíli na svahu v běžných rukavicích zebou prsty, je dobré pořídit si kvalitnější ochranu proti chladu. Francouzský výrobce produktů Therm-ic se věnuje termoregulaci už přes 20 let. Díky tomu se můžete spolehnout na vysokou kvalitu jejich výrobků. Lyžařské rukavice jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které rukavicím propůjčují nejen tepelně izolační vlastnosti díky značkové výplni Primaloft, ale také voděodolnost a paropropustnost díky kvalitní membráně. Na dlani jsou rukavice vybaveny jemnou kozí kůží.

Někdy ale ani to nemusí stačit. Prokřehlé prsty nejsou nic příjemného a, co si budeme povídat, ani bezpečného. Nestačí-li vám klasické rukavice, investujte do vyhřívaných. Vyhřívané rukavice Therm-ic jsou vybaveny topnými drátky, které vedou kolem všech prstů. Díky tomu udržují teplo přesně v místech, kde ho nejvíc potřebujete. Výkon je dodáván z baterie, která je umístěna v manžetě na zápěstí. Nemusíte se obávat, že by vám baterie překážela, vůbec o ní nebudete vědět. Že v rukavici je, poznáte jedině tak, že je rukavice o něco těžší než klasická. Vyhřívané rukavice samy o sobě skvěle izolují, takže i bez zapnutého ohřevu vám v nich bude teplo. A když půjdou teploty hodně dolů, využijete „kouzelné“ červené tlačítko. Budete-li se starat o akumulátor, vydrží vám sloužit dlouho a spolehlivě a budete se moci těšit na každou návštěvu svahu.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.