Láká vás zdravé vaření? S litinovým nádobím si svůj sen můžete splnit.

05.06.2018

Stále více lidí se začíná zajímat o zdravé vaření. Nejenže pečlivě volí kvalitní suroviny, ale záleží jim i na nádobí, které k přípravě pokrmů používají. Jak je známo, určité materiály, ze kterých se nádobí vyrábí, začnou být po čase zdravotně nezávadné nebo se mechanicky poškodí natolik, že je potřeba investovat finance do nové sady. Jestliže i vás láká vidina zdravého vaření a kvalitního nádobí, které vás přežije, pak vsaďte na litinu. Ta je totiž prověřená léty a nemůže vás zklamat!

Opravdu víte, na čem vaříte?

V posledních letech je hitem všechno to titanové nebo keramické nádobí, které se sice tváří zdravě, ale ve skutečnosti se jedná o „převlečený hliník“, jenž uvolňuje spoustu chemikálií. Opravdu chcete konzumovat umělý povrch a ohrožovat tak zdraví své i celé vaší rodiny?

Investice do kvalitního litinového nádobí SKEPPSHULT je investicí do budoucnosti. Už naše babičky věděly, proč vaří na litinovém nádobí a my bychom měli jít v jejich stopách. Litinové nádobí SKEPPSHULT se vyrábí z prvotřídních surovin a hrdě si nese označení nejlepší litina na světě. A kdo by nechtěl mít doma to nejlepší z nejlepších, že?

Nádobí s tradicí

Litinové nádobí je dílem švédské značky SKEPPSHULT, která má dlouholetou tradici -  na trhu se pohybuje již od roku 1906. Předností této značky není jen skutečná kvalita, ale i snaha vyrábět nádobí „pěkně postaru“ rukodělným způsobem. A to se odráží nejen na preciznosti celého díla, ale i na kouzlu, které litinovému nádobí SKEPPSHULT nelze upřít. Své nádobí firma SKEPPSHULT vyrábí z ekologických surovin - právě proto se může pyšnit použitím nejkvalitnější severské železné rudy.

Vaření vás začne bavit

Jak by se vám líbilo vařit beze strachu, že se vám do jídla uvolňují nežádoucí sloučeniny? Co byste říkali na skutečnost, že byste vařili nejen zdravě, ale u chutně a levně? A jak zajímavá by pro vás byla představa, že nádobí jednou předáte svým dětem a ty pak zase svým dětem? S litinovým nádobím SKEPPSHULT vás vaření, pečení i smažení začne bavit. Za to dáme ruku do ohně!

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.