Kožené opasky - módní i praktické doplňky

09.07.2018

Kvalitní kožené opasky by měl mít ve svém šatníku nejen každý muž, ale i každá žena. Ať už vaše postava prostě potřebuje opasek, aby kalhoty držely na svém místě, nebo svůj štíhlý pas potřebujete opaskem jen vyšperkovat, vždy byste si měli vybírat opasek kvalitní, vyrobený z pravé kůže a pokud možno i ručně šitý.

Exkluzivní pánské kožené pásky jsou vyráběny tak, aby bylo možno některý ze základních nabízených typů upravit přesně na míru zákazníka. Opasky jsou vyráběny v různých šířkách i délkách s mnoha typy přezek a dalších zdobných prvků. Ale pokud si ani tak klient nevybere to, co mu designem i tvarem přesně sedí, lze vyrobit dokonalý originál i přímo pro konkrétního zákazníka. Dámy jistě ocení, že kromě nejobvyklejších černých, hnědých a bílých opasků si mohou vybrat i z méně obvyklých odstínů kůže, jako je červená, růžová či oranžová. Milovníci psů si dokonce mohou nechat vyrobit skvěle ladící sadu v podobě opasku pro sebe a koženého obojku a vodítka pro svého psa.

Každý muž by měl vlastnit minimálně jeden nevšední pánský opasek. Stejně jako hodinky a boty jsou znakem úspěchu a dobrého společenského postavení. Na nejkvalitnější kožené opasky je poskytována dokonce doživotní záruka. K nim patří například dvouvrstvý ručně šitý kožený opasek Legoso od české rodinné firmy Dogmount. Je vyroben ručně z dvou vrstev hovězí hlazenice a ručně je i prošitý. Hlazenice pochází z alpských krav, je tužší a vyčiněná je buď v Itálii, nebo Německu za použití tradičních metod. Na prošívání je používána vosková vysoko pevnostní niť, což zajišťuje dostatečnou pevnost i ohebnost opasku. Pokud zákazníkovi nevyhovuje standardně dodávaná sedlářská kolébková přezka, může si vybrat přezku podle vlastního vkusu. Volitelné jsou i další prvky jako délka či šířka opasku (3 nebo 4 cm), barva voskované nitě, doplňkové ozdoby, hroty či ražba. Kožený pásek je vhodný na všechny typy příležitostí včetně těch formálnějších.

Na webu firmy Dogmount najdete nejen krásné pánské i dámské opasky, ale také obojky a vodítka pro psy a kožené obaly na knihy a diáře a další výrobky.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.