Koupili jste nový byt v Brně a nevíte, jak se co nejlépe přestěhovat?

11.10.2023

Většina z nás musí ve svém životě minimálně jednou řešit výstavbu, rekonstrukci či stěhování do nového domova. V takových chvílích je naprosto jasné, že se musíte připravit na opravdovou dřinu. To samozřejmě platí jen do chvíle, dokud nenajdete spolehlivé stěhováky. Na koho se můžete spolehnout?

Ověřená místní firma

Nejspíše vám je jasné, že v rámci takto velkého města se musí pohybovat celá řada stěhovacích společností. To je na jednu stranu pravda, na stranu druhou ne každá z nich poskytuje cenově přívětivé, komplexní a spolehlivé služby. Zajímá vás stěhování Brno? V tom případě si nenechte ujít spolupráci s Mirkem Eliášem.

Tento odborník se věnuje stěhování, vyklízení i autodopravě již více než 25 let. V současné době poskytuje komplexní péči od A až po Z. To znamená pomoc s přesunem vybavení bytů, domů i kanceláří. Problémem nejsou ani speciality, jako jsou třeba klavíry a další těžká břemena.

Od začátku až do konce

V mnoha případech poskytuje Mirek Eliáš i vyklízení bytů, sklepů, skladů a firem. V takové chvíli vás potěší vlastní autodopravou, díky níž dokáže převézt veškeré vybavení/odpad kamkoliv po celé České republice. Jste neustále na cestách, hodně pracujete nebo pospícháte? Po konzultaci si lze domluvit klidně i víkendový termín.

Zajisté vás bude zajímat kompletní seznam služeb, případně přibližné ceny za konkrétní služby. Mrkněte se na webové stránky pod odkazem stěhování bytů Brno a otevřete si sekci „Ceník“. Díky přehledné tabulce ihned zjistíte, že zmiňované služby patří k těm nejlevnějším v celém okolí.

Díky pojištění vašeho majetku až do hodnoty 500 000 Kč budete mít během celého procesu přepravy stoprocentní klid. K tomu připočtěte demontáž/montáž zdarma, umístění nábytku dle požadavků a máte jasno.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.