Kdo je připraven, není překvapen

15.06.2018

Kdo je připraven, není překvapen. Toto pořekadlo nemusí platit vždy. Při cestování nejen po Evropě, ale i po celém světě ovšem platí. Nikdy nevíte, kdy vás potká nějaká nepříjemná událost a vy budete muset využít například služeb lékaře v zemi, kde se nejen nedomluvíte, ale v níž ani vaše běžné pojištění neplatí. Existuje nespočet pojišťoven, které se vám snaží nabídnout to nejlepší cestovní pojištění. Proč si tedy vybrat právě TOP pojištění?

Exkluzivní balíček pojištění na cesty

Momentálně TOP pojištění nabízí něco úplně nového. Novinku, která se snaží dát pojištění nový rozměr a poskytnout ideální balíček na vaše cesty. Představujeme vám zde novou službu - TOP cestovní pojištění.

Na hory, k moři i do kanceláře

Strávíte-li v zahraničí dovolenou nebo třeba pracovní cestu po dobu maximálně jednoho roku a chcete-li využít různých výhod, jako jsou například slevy pro studenty, asistenční službu ERV nebo slevy za rodinu, je pro vás toto pojištění tím pravým. TOP pojištění se vztahuje nejen na sporty provozované rekreačně, ale také na rizikové a extrémní sporty prováděné v zimě i v létě. Vybrat si můžete ze tří možných balíčků pojistných služeb. Základní Start balíček poskytuje asistenční služby, pojištění léčebných výloh a rekreačních sportů. Medium či Top pojištění mimo jiné navíc poskytuje pojištění zavazadel, úrazu či odpovědnosti za škodu. Varianta Top pak nabízí nejvyšší limity pojistného plnění.

Výběr toho nejlepšího pojištění online

Kromě jiného jsou i nadále nabízeny produkty všech pojišťoven na trhu a také unikátní služba online srovnání nabídky cestovního pojištění a připojištění. Ať si tedy vyberete jakékoliv pojištění, top-pojisteni.cz vám vždy pomůže najít to nejlepší a rozhodnout se správně. Neváhejte využít nejenom jejich porovnávacích služeb, ale také samotného TOP cestovního pojištění. Pojištění, které vás může stát pouhých 11 Kč za jeden den.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.