Kam na výlet s dětmi?

22.01.2019

Kam v létě s dětmi za zábavou?

Každý rodič ví, že o víkendu potřebuje dobrou kávu a skvělý nápad, kam vyrazit s dětmi na výlet. Přinášíme vám tipy, kam se s dětmi na výlet vydat.

Každý má asi trochu jinou představu, kam vyrazit na dovolenou s dětmi. Pokud toužíte po skvělém tipu na víkend, delší dobu nebo třeba jen na jeden den, čtěte dál. Areál, který vám představíme, je příjemné místo, kam s dětmi lze vyrazit, když chcete být venku na čerstvém vzduchu. Jde o park, kam lze však vyrazit za každého počasí, třeba i když prší. Budova vás skryje před deštěm a sklepení vás ochrání před horkem. Dostatek zábavy a atrakcí naleznete venku, kde nechybí ani malá ZOO se zvířátky, ale i vevnitř.

Výlet do zábavního parku Fábula

Zážitkový park Fábula lze navštívit s dětmi za každého počasí. Tento zábavný park pro děti je v městečku Kamenice nad Lipou. Kolem je více ubytovacích zařízení. Úzkokolejnou tratí se sem lze v létě vypravit z Jindřichova Hradce parní lokomotivou v úterý a čtvrtek S párou za Fábulou. Opuštěná budova kamenického Okresního soudu má pohádkové využití. Základem říše je suterén budovy s kouzelnou pohádkovou cestou s pohádkovými bytostmi. Čekají vás tvořivé dílny, hry, hlavolamy, únikovky i malá ZOO. Součástí je i pohádková krčma loupežníka Bambitky a cukrárna.

Kouzelný svět skřítka Fábuly

V budově je interaktivní Igráčkova expozice, kde je na 12 panelech spousta informací z optiky, časových pásem a dalších odvětví. Výstava Svět panenek vám představí i panenky, které umí dokonce jezdit i na snowboardu. Děti se mohou vyřádit v bludišti s novými otázkami, zahrát si obří společenské hry, potrápit si hlavu na hlavolamech, zabavit se v tvořivých dílnách a dát si něco dobrého ve zdejší cukrárně. Malá ZOO s kozami, prasátky, ovečkami a králíky potěší hlavně nejmenší děti. Starší děti si užijí adrenalin při úniková hra Útěk ze žaláře nebo dobrodružné hře Tajemné šifrování. Budou moci nadšeně plnit úkoly, získávat za ně body a nakonec i odměny.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.