Kam na výlet? Inspirujte se!

01.06.2018

Počasí láká k výletům – pěšky, na kole, nebo třeba výletním parníkem. Pokud ale výlety absolvujete pravidelně, může se stát, že vám dojdou nápady, kam na výlet se s dětmi nebo s kamarády vydat. Skvělé rady se zajímavými místy ve svém kraji, nebo třeba i v okolí místa, kde jste právě na dovolené, najdete na webových stránkách s www.tipykamnavylet.cz. Míst, která stojí za to navštívit, je v Čechách, na Moravě ve Slezsku i na Slovensku mnoho. Jen o nich často nevíme, i když je máme doslova za rohem.

Tipy kam na výlet jsou komunitní webové stránky výletníků, turistů a cestovatelů, kde jsou přehledně zobrazeny turistické cíle v České a Slovenské republice. Stránky vytvořila skupina cestovatelských nadšenců, která si sdílí výletní tipy na krásná místa z velké části v přírodě, kam se celá rodina dostane bez nutnosti platit drahé vstupné.

Je to v podstatě online průvodce s tipy na výlety od lidí a pro lidi, který je neustále aktualizován a rozšiřován. Momentálně je na webu více než 2 500 originálně zpracovaných tipů na výlety, které jsou psány díky vlastním zážitkům a zkušenostem tvůrců. Jimi jsou moderátoři, redaktoři, ale i běžní návštěvníci webu. Pro nováčky je na webu uveden návod, jak vložit nový příspěvek.

Tipy na výlety můžete hledat také na mapě s ikonkami. Po kliknutí na ikonku se dostanete na konkrétní tip na výlet. Výlety jsou rozděleny po krajích, takže si můžete snadno najít cíle pro krátké víkendové výlety nedaleko bydliště. Můžete si objednat i odběr nových tipů na výlety z vašeho okresu či kraje, takže vám žádná novinka neunikne.

Ten, kdo je při psaní tipů na výlety, případně komentování ostatních příspěvků svými radami či zkušenostmi aktivní, si dokonce může na webu přivydělat. Pod každým příspěvkem spojeným s konkrétním uživatelem je banner a 100 % odměn z něj patří pisateli. Výběr uživatele je ale na inzerentovi, takže čím aktivnější je pisatel, tím větší šanci na peníze má.  Více o výdělku z reklamy najdete na webu. Aktuality, nové tipy na výlety a také spousta fotografií a videí jsou pravidelně zveřejňovány také na Facebookovém profilu Tipy kam na výlet.

V případě, že k nějakému výletními cíli chce cestovatel i komerčnější informace, třeba o tom, kde se najíst, na jaké kulturní akce se vydat, které památky navštívit apod., přímo na webu Tipy kam na výlet jsou podrobné informace o webu Kudy z nudy. Kudy z nudy je profesionální web, který je dílem agentury Czechtourism, takže je graficky velmi kvalitní a obsahově hodně rozsáhlý. Ale web Tipy kam na výlet ho právě svou autentičností a velkým množstvím přírodních a dalších nekomerčních cílů vhodně doplňuje.

Až budete plánovat, co podniknout s volným víkendem, nebo i jen s pár hodinami během odpoledne, navštivte web www.tipykamnavylet.cz. Určitě tam najdete spoustu inspirace pro své cestovatelské zážitky.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.