Jarní úklid

01.06.2018

I když se nám počasí snaží namluvit, že už je léto, kalendář potvrzuje, že je pořád ještě jaro. Jarní měsíce jsou spjaty s očistou těla i našich domovů. Takzvaný jarní úklid představuje vždy důkladné umytí celého domu či bytu, včetně míst, která necháváme při běžném úklidu stranou své pozornosti. Otázkou je, zda vás takový úklid baví a zda byste ho raději nenechali na bedrech úklidových specialistů. Proč si místo mytí oken, odsouvání nábytku a drhnutí i méně přístupných míst nepřečíst třeba knížku, zajít si do kavárny nebo nezasázet na zahradě pár květin?

Jde to jednoduše, stačí si objednat někoho, kdo jarní úklid zvládne za vás. Můžete si najít někoho ze svého okolí, ale velké jarní úklidy je lépe svěřit skutečným odborníkům. A pokud vám záleží i na tom, aby váš domov nebyl přesycen chemií, vyberte si společnost DAMA úklid. Jedná se o dceřinou firmu společnosti AWIS, která na trhu působí již od roku 1992. Má tak dostatečné personální i strojové vybavení a zkušenosti pro poskytování úklidových služeb té nejvyšší kvality.

Ekologický úklid si můžete objednat v lokalitách, kde má společnost své pobočky, tedy v Praze, Brně a Bratislavě a jejich okolí. Nabízí své služby nejen firmám, ale i domácnostem, a to jak pravidelně týdně či měsíčně, tak i jednorázově pro generální úklidy, k nimž právě jarní očista každé domácnosti patří. Pracovníci této společnosti jsou důkladně proškolení, naprosto spolehliví a ke své práci používají ekologické čisticí prostředky, které jsou šetrné ke zdraví obyvatel uklízených nemovitostí i úklidových pracovníků firmy.

Společnost ručí za kvalitu svých zaměstnanců, které můžete při úklidu vašeho domova monitorovat za pomoci online kontrolního systému. S jednotlivými zaměstnanci tak budete moci komunikovat v reálném čase a uvidíte jejich fotografie. Profesionální hospodyně mají dlouholetou praxi s úklidem domů a bytů. Jednorázový generální úklid zahrnuje vyčištění podlah a schodů různých povrchů, včetně voskování, čištění koberců suchou i mokrou cestou, strojové čištění betonových podlah například v garáži, mytí oken, vitrín a dalších skleněných ploch a další důkladný úklid.

Pokud byste chtěli mít uklizeno každý týden, hospodyně vám pomohou umýt podlahy, vysát koberce, utřít prach, vyčistit okna i žaluzie, vydezinfikují koupelnu a toaletu atd. Můžete si navíc objednat i žehlení prádla, nákup, venčení psů či péči o další domácí mazlíčky. Hospodyně zvládne všechno, co je třeba a na co nemáte čas, případně vás to nebaví. Pracuje důkladně, takže běžný úklid bytu o rozloze 100 m2 trvá asi 2,5 hodiny. Generální a tedy i jarní úklid je časově náročnější a u bytové plochy o velikosti 50 m2 trvá asi 6 hodin, které ale lze rozdělit na dvě části, aby úklid nebránil běžnému chodu domácnosti.

Netrapte se čištěním, které vás nebaví, a objednejte si někoho, kdo ví, jak váš domov uklidit kvalitně a efektivně. Nebojte se oslovit Ekologický úklid a zjistit o nabídce jejich služeb víc.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.