Jak z mála vytvořit stylovou domácnost

03.12.2018

Předvánoční čas je ideální chvílí na zamyšlení, jak bychom mohli vylepšit svůj domov. Někdy stačí jen pár maličkostí a náš dům či byt se výrazně změní. Stačí si vybrat styl, případně si vytvořit svůj vlastní. A pro inspiraci nemusíte chodit ani nikam do kamenného obchodu, stačí si uvařit třeba kávu a pohodlně si vše prohlédnout z domova na internetu. A ještě u toho můžete ušetřit.

Není se třeba stresovat předvánočním úklidem, ale je dobré mít věci správně uložené, třeba ve zcela nové komodě či knihovně, kterou si vyberete podle svého vkusu na bonami.cz za zvýhodněnou cenu. Na výběr budete mít nábytek ve skandinávském, rustikálním, retro, vintage, klasickém či jiném stylu z různých materiálů a v odlišné barevnosti i designu. Doplnit je můžete designově sladěnými úložnými krabicemi, taškami či košíky a dalšími doplňky.

A přitom všem ještě můžete výrazně ušetřit, když získáte peníze zpět za nákupy na Bonami.cz. Stačí se zaregistrovat na Kuponer.cz, nakoupit na Bonami a v rámci cashback bonusu získat 1 % z hodnoty nákupu zpět na svůj účet na Kuponer.cz. Odtud si peníze můžete převést na svůj bankovní účet.  Při nákupu nad 1500 Kč máte k tomu i dopravu zdarma.

Konec roku je dobou návštěv a setkávání s rodinou. Proč hosty nepřivítat třeba u nového stolu s pohodlnými židlemi, které si aktuálně pořídíte v e-shopu Sconto se slevou až 40 %? Stejná sleva platí také pro nákup rohových jídelních sestav. Ale Sconto nabízí i mnoho dalších slev. Vyberte si svůj kupon do Sconta a využijte i v tomto e-shopu šanci na cashback přes Kuponer.cz, a to dokonce ve výši až 5 %. V obou e-shopech najdete i spoustu vánočních dekorací a dalšího sezónního zboží, které vám pomůže změnit byt na domov za pár korun.

Kuponer.cz pro vás může být i inspirací, jak ušetřit při nákupu vánočních dárků v dalších e-shopech. Neutrácejte zbytečně, když vám cashback může za nakupování peníze vracet.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.