Jak ušetřit za cestování?

09.11.2018

Kdo by nemiloval cestování, které je fenoménem moderní doby? Dnes může každý cestovat, kam se mu zlíbí – poznávat nové kraje, objevovat tajemství exotické přírody i ochutnávat speciality místní gastronomie. Samozřejmě za předpokladu, že má na své cestovatelské toulky dostatek financí! Proto se vyplatí navštěvovat slevový portál Megakupon.cz, kde čekají velmi zajímavé slevy, které umožní cestování i méně movitým milovníkům turistiky. Těm stačí, když jsou ochotni strávit pár chvil hledáním na internetu!

Megakupon.cz potěší slevami na různé typy zájezdů

Slevy na pobyty, jež jsou k mání na Megakupon.cz, je možné využít u celé řady cestovních kanceláří. Na své si přijdou nejen milovníci letního povalování u moře, ale i akční vyznavači turistických zájezdů. Slevy na pobyty na horách jistě potěší každého milovníka zimních sportů. Slevy lze uplatnit i na first minute a last minute zájezdy.

Slevové portály dovolují získat cestovním kancelářím nové klienty

Zdá se vám podezřelé, proč by měly cestovní kanceláře nabízet slevy na své zájezdy? Není na tom nic divného! V rostoucí konkurenci se snaží udržet si své stálé zákazníky, případně získat nové, přičemž právě cena zájezdu je často tím rozhodujícím kritériem rozhodování. Cestovní kanceláře si dobře uvědomují, že jen spokojený klient se k nim bude opakovaně vracet. Jeho oslovení prostřednictvím slevového portálu typu Megakupon.cz je proto běžně využívaným řešením.

Slevový kód na CK České Kormidlo umožní získat téměř 50% slevu na vybrané zájezdy

Mezi velmi oblíbené slevy se řadí slevový kód na CK České Kormidlo, jenž lze využít pro dovolenou na horách spojenou s lyžováním i k letní dovolené u moře. Na výběr je z několika desítek prověřených destinací, přičemž sleva může sahat až k polovině celkové ceny daného zájezdu, kterou by zájemce zaplatil, pokud by slevového kódu nevyužil.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.