Jak snadno a rychle převést obrázek na text?

18.03.2024

Máte plný mobil fotografií psaných poznámek, PDF souborů a dalších obrázkových dokumentů? V takovém případě opravdu nemusíte trávit hodiny času přepisováním, abyste získali textový výstup. Víme, jak to zvládnete na pár kliknutí myši.

Použijte umělou inteligenci

V dnešní době se žádná kancelářská práce neobejde bez pomoci umělé inteligence. Ta k nám přichází v celé řadě podob – od překladačů, generátorů textu až po převod obrázků na text. Právě poslední zmíněný druh aplikace v mžiku vyřeší vaše problémy. Jak?

Stačí si rozkliknout webové stránky pod vloženým odkazem. Poté můžete nahrát fotografie ručně psaných zápisků z porad, PDF podklady, dokumenty různých typů. Daný program následně během několika málo vteřin přečte a přepíše všechny obsažené texty. Poradí si i s nepříliš úhledným a roztěkaným rukopisem. Místo několika hodin přepisování budete mít hotovo maximálně za pár minut.

Nejen převod obrázků

Pokud pracujete hlavou, rozhodně oceníte i další šikovné funkce zmíněné platformy. Ta totiž dokáže například generovat text na základě několika stručných požadavků. Sama od sebe vymyslí popisek zboží v e-shopu, příspěvek na sociální sítě, e-maily pro zákazníky, textaci celých webových stránek a další výstupy. Zároveň překládá do/z více než 31 světových jazyků.

V případě potřeby si lze dokonce nechat vygenerovat i obrázky na přání. I v této situaci stačí napsat několik slov, která stručně popíší, co chcete na obrázku vidět. Takový výsledek poslouží v e-shopu, na Facebooku, v produktovém katalogu a podobně.

Daná aplikace se jmenuje Deeply. Ještě před zaplacením požadovaného balíčku si určitě vyzkoušejte bezplatnou testovací verzi. Vyzkoušejte si jednotlivé funkce, vygenerujte si potřebné podklady a poté se sami rozhodnete, jestli máte zájem o plnou verzi.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.