Jak si vytvořit kryt na mobil s vlastní fotkou?

11.05.2019

Rádi byste svůj telefon něčím ozvláštnili? Můžete si na něj vyrobit kryt s vlastní fotkou. Váš telefon pak bude v bezpečí a zároveň se budete usmívat pokaždé, když jej vyndáte z kapsy. Proměňte se v návrháře a v pár jednoduchých krocích si vytvořte své fotopouzdro na mobil.

Zvolte obal pro správný typ mobilu

Nejprve si najděte nabídku potisku krytu na telefon. Musíte totiž zkontrolovat, jestli bude možné potisknout kryt na váš typ telefonu. Nemusíte se ale bát, nabídka je široká. Seženete kryt na mobil s fotkou pro:

Huawei

LG

Xiaomi

Apple

P10 Lite

K10

Redmi 4A

iPhone 6

P8 Lite

K10 2017

Redmi 4X

iPhone 6 plus

P9 Lite mimi

K8

Redmi Note 5A Prime

iPhone 7 plus

P9 Lite 2017

iPhone 8 plus

Y6 2017

iPhone SE

Lenovo

Samsung

Sony

K9 Note

Galaxy A3 2016

XA

Galaxy S7 Edge

Cena takového krytu je 170 Kč včetně potisku i obalu samotného. Obal na mobil s fotkou je ohebný, takže nehrozí, že by se lámal.

Kryt může být dárek i vzpomínka

Když máte jasno, jaký kryt budete objednávat, promyslete si, jakou fotku na něj chcete tisknout. Vybírejte fotografie v co nejlepší kvalitě. Nesahejte po momentkách vyfocených na mobilní telefon. Lepší jsou fotografie z profesionálního focení nebo z digitální zrcadlovky. Zvolte si fotky na výšku.

Oblíbené jsou fotografie dětí nebo celých rodin. Máte pak své milé neustále při sobě. Můžete také natisknout na obal na telefon párovou fotografii a věnovat ho jako dárek svému partnerovi či partnerce. Skvělý dárek je také kryt na mobil s fotkou domácího mazlíčka. Když pak jeho majitel vysedává v práci, má svého čtyřnohého parťáka stále na očích. Obal na telefon s fotkou může být také zvláštní vzpomínkou. Nechte jej potisknout fotografií z dovolené, ze svatby nebo z promoce. Pokud je fotografování vaším koníčkem, zkuste potisknout kryt na mobil vaším snímkem.

Jak pracovat s editorem

Když budete mít rozmyšleno, jak má kryt vypadat, můžete přejít do online editoru fotografií, kde si kryt vytvoříte. Stačí kliknout na Vytvořit pouzdro a následně do programu nahrát fotografie z počítače. Případně můžete použít fotografie z Facebooku nebo Instagramu, ale sociální sítě upravují velikost a snižují i kvalitu obrázků. Následně klikněte na Odeslat fotografie a začněte tvořit.

Když si vyberete připravenou šablonu, v editoru se vám zobrazí rámeček a doplňky ze šablony a prázdné místo pro vaši fotografii. Tu přidáte na kryt přetažením z pravé lišty. Můžete ji pak v rámečku zvětšovat, zmenšovat i otáčet.

Tvořte podle sebe nebo sáhněte po šabloně

Pokud nebudete chtít využít žádnou z připravených šablon, můžete tvořit na prázdný projekt. Na krytu poté může být buď pouze vaše fotografie, kterou roztáhnete přes celou plochu, nebo k ní sami doplníte rámečky a kliparty z nabídky vlevo. Pokud pracujete v editoru šablony, nabídka klipartů je většinou tematická. Například v šabloně pro fotografie miminka jsou kliparty s dětskou tématikou. Můžete si ale vždy otevřít celou nabídku pod tlačítkem Zobrazit více.

Při sestavování kompozice myslete na otvor pro fotoaparát. Podívejte se, v které části telefonu jej máte, a neumísťujte do tohoto prostoru například něčí obličej.

Nebudete čekat ani týden

Když jste s výsledkem na obrazovce spokojeni, klikněte na tlačítko Objednat a program vás provede celým procesem k vyplnění dodacích údajů a platbě. Kryt na mobil s fotkou k vám dorazí za 4 pracovní dny.

www.empikfoto.cz/

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.