Hledáme spolupracovníky pro tipy na výlety

24.06.2017

V současné době rozšiřujeme náš web VenKaždýden.cz o plánovač výletů. Kromě již existující databáze dětských hřišť budeme návštěvníkům webu nabízet tipy na výlety s dětmi ve všech regionech Česka. Proto hledáme nové spolupracovníky, kteří by se na tom podíleli, pochopitelně za odměnu :)

Pravidla jsou stejná jako u vkládání dětských hřišť - tzn. vložíte tip na výlet a jakmile správce webu výlet schválí k publikování, je Vám připsána odměna. Vkládání je jednoduché, není třeba žádných odborných znalostí, každý kdo zvládne napsat email, zvládne i toto :) Neočekáváme profesionální copywritery, vítán je každý, kdo chodí na výlety a je ochoten o tom něco napsat a poskytnout pár fotek.

Schválené výlety zatím nejsou na webu návštěvníkům zobrazovány, službu spustíme až budeme mít databázi výletů dostatečně bohatou, počítáme s tím ještě během tohoto léta. Každopádně odměna za vložené výlety je vyplácena již nyní!

Pokud Vás tato možnost zaujala, můžete se přečíst více podrobností na zde, případně to rovnou vyzkoušet v administraci webu.

Pokud víte o někom, koho by tato možnost mohla zajímat, budeme rádi, když mu o nás povíte.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.