Ecoblog vám poradí, s jakým čajem či kávou začít den před dlouhým výletem

28.03.2021

Čaj a káva patří mezi základní nápoje a málokdo alespoň jeden z nich pravidelně nepije. Začínáme s nimi naše rána, ať již nás čeká pracovní, nebo volný den. Na jejich správném výběru však záleží. Proto se Ecoblog zaměřil na jednoho z nejvýznamnějších prodejců těchto produktů u nás, na značku Oxalis. Podívejte se na recenzi e-shopu Oxalis.cz.

Náročný den je ten pracovní, mnohdy je však ještě náročnější ten, kdy se máme postarat o celodenní zábavu našich dětí. To chce ranní životabudič. Ať již v podobě skvělé kávy, nebo šálku dobrého čaje. Zapomeňte na rozpustné kávy třetí kategorie i na čaje z pytlíku. Pojďte vyzkoušet Oxalis, který slibuje čaj i kávu v té nejvyšší kvalitě. Jestli tomu tak je doopravdy i jak se na Oxalis.cz nakupuje, vyzkoušel bloger Radek z Ecoblog.

Radek jako tradičně hledal silné i slabé stránky e-shopu Oxalis

Díky tomu se dovíte zejména věci, které vám pomohou nakupovat výhodněji, třeba díky různým slevovým kupónům. Dozvíte se mnoho o sortimentu e-shopu i tom, jak je řešená vaše objednávka. Tou nejlepší částí recenze jsou však osobní Radkovy zkušenosti s konkrétním nakoupeným zbožím.

I tentokrát byla recenze e-shopu Oxalis spojena s nákupem. Radek zvolil degustační sadu čajů a čaj 1000+1 noc. Dále pak vybral tři druhy kávy: Oxalis káva BIO Honduras, Oxalis káva Brazílie Santos a Oxalis káva BIO Peru SHB. Nakonec Radek vyzkoušel i specialitku: Oxalis kávu v čokoládě. Podívejte se, jak Radkova recenze dopadla. Celou ji najdete na stránce Ecoblog.cz.

Ecoblog, místo nejen pro milovníky EKO stylu

Radek je bloger, který se na svém blogu Ecoblog.cz zaměřuje na vše, co souvisí s BIO, EKO a ZERO WASTE. Čtenářkami blogu jsou především ženy a podle toho Radek i vybírá témata. Vedle článků jsou nejzajímavějšími právě jeho recenze. V nich na vlastní kůži testuje nákupy i konkrétní produkty.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.