Do přírody potřebujeme pořádné boty. Podívejte se na recenzi eshopu eObuv

28.03.2021

Bez pořádných bot na výlet raději vůbec nevyrážejte. Už vůbec ne do přírody. Co to ale zkusit v trochu jiných botách? Podívejte se na recenzi prstových bot Vibram Fivefingers.

Pořádné boty na pořádný výlet patří do každého botníku

Dobré boty na delší túry i celodenní výlety potřebujeme všichni, děti i dospělí. Není nic horšího než výlet zkažený nevhodnou obuví, krvavými otlaky, či dokonce týdenní bolestí zad způsobenou nevhodnou obuví. Do pořádných bot se oplatí investovat. Avšak někdy je nemusí být snadné koupit.

Největším e-shopem s obuví je dnes rozhodně eObuv.cz

Ještě jste zde nenakupovali? V tom případě vám s prvním nákupem může pomoci recenze e-shopu eObuv. Najdete ji na stránkách zajímavého blogu Ecoblog.cz, za kterým stojí bloger Radek. Ten testuje především vše, co je BIO, EKO, ZERO WASTE, či všechno, co souvisí se zdravým životním stylem. Což jsou i boty, protože právě ony nás odnesou někam do přírody a postarají se o to, abychom měli zážitek z přírody, a ne z největších otlaků ve svém životě.

Radek vás ve své recenzi naviguje, jak na eObuv.cz nakoupit výhodněji, kde získat slevové kupóny, ale současně vám představí jedny zajímavé boty, které zde sám koupil, a o testování kterých svoji eObuv recenzi rozšířil.

V bosobotách na výlet? Máme ještě lepší tip

Barefoot obuv je dnes mnoha lidmi glorifikována. Už ji nosíte vy a vaše rodina? Pokud ne, třeba budete chtít vyzkoušet hned vyšší level tohoto typu obuvi – prstové boty. Radek z Ecoblog vyzkoušel na vlastní kůži Vibram Fivefingers. Jde o boty na nejslavnější podrážce světa, které mají místo pro každý náš prst zvlášť. Měkká podrážka je podobná jako u bosobot, navíc si však při chůzi máme možnost uvědomit každý z našich prstů. Radek je vyzkoušel při chůzi, a dokonce si v nich zaběhal. Tak se podívejte na jeho recenzi, jestli tohle nejsou přesně ty boty, které hledáte i pro sebe na výlety.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.