Dámské bundy na jaro i podzim

20.06.2019

Ať už jste vášnivá turistka, trávíte veškerý volný čas na zahradě, nebo jen ráda chodíte na procházky městem či po parku, pro jarní i podzimní měsíce je ideální mít ve skříni kvalitní dámskou outdoorovou bundu. Ostatně, užijete ji také během chladnějších letních dní, nebo při dovolené horách. Dámské jarní a podzimní bundy jsou nejen praktické, ale díky velké nabídce designů také skvěle vypadají. Z mnoha střihů a barev si vybere každá zákaznice.

V e-shopu www.bundicky.cz, který se specializuje na outdoorové vybavení, najdete dámské podzimní bundy značek Kilpi a Regatta v různých cenových hladinách od několika set do několika tisíc korun. Jsou vyráběny z vysoce kvalitních, nepromokavých, někdy i větru vzdorných, ale zároveň i prodyšných materiálů. Řada modelů je vybavena také speciální membránou. Některé modely mají také podlepené švy a jsou vybaveny reflexními prvky. Můžete si vybrat i bundu s vysokým límcem a ochranou brady, komfortním prodlouženým zadním dílem, ventilačními otvory na zádech, s pevně všitou i odnímatelnou kapucí, se stahovacími poutky na kapuci a v bočních partiích, s praktickými a dobře přístupnými bočními kapsami. Rukávy mohou být zakončeny lycrou. Některé modely jsou také velmi lehké a snadno se zabalí do boční kapsy. Specializované outdoorové bundy jsou ušity tak, že se hodí nejen na volnočasové aktivity a turistiku, ale také pro každodenní nošení.

Barevná nabídka je velmi pestrá– od klasických populárních barev, tedy šedé, černé, zelené, modré a červené přes dámské barvy jako jsou vínová, oranžová, růžová, či lososová až po do přírody méně obvyklé barvy, jakými jsou třeba bílá, žlutá a tyrkysová. Některé bundy jsou i vícebarevné. Také velikosti uspokojí naprostou většinu zákaznic – od čísla 34 až do nadměrné velikosti 54.

Kvalitní bunda je investicí, která se vyplatí. Bude vás věrně provázet na výletech i při práci na zahradě a díky kvalitním materiálům a nadčasovým vzorům může sloužit i pro každodenní cesty do práce a z práce. Pokud máte blízko do Přerova, vybraný kousek si můžete i vyzkoušet. Ale pokud se při online objednávce netrefíte do správné velikosti, můžete zboží vyměnit za jinou velikost nebo vrátit.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.