Chystáte se vyrazit na jarní dovolenou v České republice? Víme, kam se podívat

16.03.2023

Stále větší zájem o jarní pobyty jasně dokazuje, že léto není ani zdaleka jedinou možností k odpočinku. Dobrodružství mimo hlavní sezónu s sebou přináší celou řadu benefitů jako například menší množství turistů, nižší ceny, snesitelnější počasí a podobně. Jaký kraj vás přivítá s otevřenou náručí?

Obklopeni horami

Jsou-li předmětem tématu velikonoční pobyty, je rozhodně dobré soustředit se spíše na přírodu a klid lesů. Po dlouhé a šedé zimě totiž asi nikdo z nás nechce trávit příliš času za zdmi hotelu. Pro tyto účely je ubytování v Libereckém kraji naprosto ideální volbou.

Ať už si zvolíte jakýkoliv kout této lokality, dočkáte se blízkosti k Jizerským a Lužickým horám, přičemž každá z nich si připisuje desítky a desítky nádherných turistických tras, vyhlídek, hospůdek i dalších lákadel. Nikdo však neříká, že si nemůžete vychutnat i nějakou tu kulturu a městské atrakce.

Dovolená v Libereckém kraji vám totiž nabídne velké krajské město, jež je známé svým ohromným aquaparkem, zoologickou zahradou, dvěma vědecko-populárními centry, spoustou dobrých restaurací či třeba lázněmi. Z toho důvodu nezáleží na tom, jaký druh zábavy máte rádi, protože si stoprocentně přijdete na to své.

Udělejte si radost

Zajistit si Velikonoce v Libereckém kraji není ničím složitým. Celý proces vám zabere maximálně několik desítek minut, přičemž drtivou většinu z daného času budete vybírat nejlepší balíček služeb. Hledáte-li nejlepší nabídky, podívejte se na ubytování na Hotel.cz. Dostanete se do jednoduchého prostředí, v němž si navolíte požadovaný kraj (případně město) a systém vám ukáže ideální varianty přesně pro vás.

Na základě ceny, nabízených služeb a dalších specifikací si zvolíte svého favorita, potvrdíte a můžete se začít připravovat.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.