Cestujete na Slovensko? Hotel v Žilině vám poskytne levné ubytování

19.03.2020

Možná se právě nyní vydáváte na cestu k našim nejbližším sousedům, ale chce to ještě sehnat na poslední chvíli také nějaké to ubytování. Pokud bude cíl vaší destinace poblíž Žiliny, může se vám hodit jako zázemí pro váš pobyt právě hotel v tomto městě. Některé hotely zde nabízejí širokou škálu ubytovacích služeb, kde si vybere každý dle svých požadavků a finančních možností.

Hotel Galileo poskytuje zajímavé možnosti ubytování

Mezi hotely, které vás mohou v Žilině oslovit, patří hotel Galileo. Ten je snadno dostupný přímo z centra města, a tak se zde snadno dostanete a zároveň zde budete mít díky jeho umístění potřebný klid. Potřebujete-li najít levné ubytování v Žilině, je to skutečně velmi příhodná volba. To je parné už z toho, že také základní ubytovací služby zde dosahují vysokého standardu, přičemž k dispozici máte:

Varianta STANDARD dvojlůžkového pokoje, je nabízena celkem ve 29 pokojích. Pokud si chcete dopřát vyšší kategorii ubytování, můžete vyzkoušet také variantu LUX, která je dostupná v 6 pokojích. Ubytovat se zde mohou nejen dvojice a jednotlivci, ale také větší skupiny a rodiny, a to díky apartmánům. Využívat můžete bezplatnou Wi-Fi a bezplatné je také hlídané parkoviště, což je jistě příjemným bonusem. V hotelu je restaurace a pro relaxaci také finská sauna.

Už máte sbaleno?

Než samozřejmě vyrazíte na cestu, je potřeba si sbalit vše nutné s sebou. Možná ale zjišťujete, že není tak úplně do čeho. Váš starý kufr už zkrátka toho zažil opravdu hodně a potřebuje vyměnit. Cestovní kufry dnes přitom pořídíte za opravdu rozumné ceny, ať už chcete vsadit na látkové provedení nebo odolnější skořepinu. Zajímavou volbou je podívat se na nabídku na internetu, kde je velmi rozsáhlý sortiment i velice výhodné ceny.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.